Annons

Inred med tapetkänsla, del 2: Sovrummet

Idag släpps den andra filmen i vår serie om tre som gjorts i samarbete med ECO Wallpaper. Nu har det blivit dags att tapetsera om ett sovrum och vi vill visa viken skillnad en ny tapet kan göra för att förändra känslan i ett rum. För mig var det en rejäl utmaning att jobba med en mörkare tapet men jag blev riktigt inspirerad av resultatet, hoppas att ni ska bli det med!

I den här YouTube-filmen kan du se en film med rummet som visar processen, från moodboard och förebilder till färdig inredningslösning. Du kan också tävla på instagram genom att posta en bild med #tapetkänsla så är du med och tävlar om en uppsättning tapeter från ECO Wallpaper!
Tapeten heter Azur Copper och skiftar i grått och blått med inslag av koppar som slår i lite olika toner beroende på hur ljuset faller. Sängen (IKEA), sängborden (IKEA) och byrån (Asplund) är familjens egna. Bäddseten är en mix av olika färger från Dirty Linen, korkpallarna är Wrong for HAY, taklampan från Klong och sänglamporna är från Frama och Rum21. Och printsen på väggen har Bodil tagit tillsamans med Paula Hagerskan, dem kan du köpa om du mailar mig [email protected] (de kostar 795 kr st). 
Foto: ECO Wallpaper / Frida Ramstedt, Trendenser.se
 
*inlägget presenteras i samarbete med  ECO Wallpaper

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Ååååh, va fint! Vilken härlig inspiration ni bjuder på. Vart kommer gardinerna ifrån?

 • Kristina skriver:

  Hej!
  Jättefint! Jag undrar också var gardinerna kommer ifrån?
  Med vänlig hälsning,
  Kristina

 • Snyggt!!! Bra jobbat. Älskar tonerna i detta rum. Superfin styling med vackra foton och klockrena stilleben.

 • Sara skriver:

  Gud vad fin tapeten var!!

 • Emmy skriver:

  Jättefint! Jag undrar var lampan kommer från? Med vänlig hälsning!

 • Anonym skriver:

  Resultatet av sovrummet blev verkligen kanonsnyggt. Vilken skillnad före och efter! Tycker bara det är så himla synd att de lagt på ett skimrande Dallas-filter på filmen. Känner inte igen Pella eller dig öht i hur ni framställs som personer. En gissning. Det är män som inte tittar på inredningsprogram som gjort de här filmerna?

 • Jättefint! Bra jobbat! Jag gillar att rummet blev mycket mysigare och kändes inbjudande!

 • Lotta skriver:

  Hej!
  Snyggt! Men jag undrar som några fler ovan om gardinerna.
  Jag har gjort om mitt sovrum & nu är det bara gardinerna kvar. Men hur fäster man stången så det blir snyggast? Mot taket eller precis ovanför fönstret? Vad har ni använda i filmen?
  Tacksam för hjälp & tips!

 • Trendenser skriver:

  Hej Charlotta. Jag beställde denna skena från Engelska tapetmagasinet, det är samma som jag har hemma själv. Den fästs direkt i taket och i den kan man haka på olika krokar beroende på hur man vill att gardinerna ska falla. Vill man ha böljande S-formade vågor väljer man en slags krokar och vill man kunna dra ut tyget väljer man ett annat slägs krokfäste bara. På gardinvåderna syr man veckband (om det inte redan finns klart, som på dessa vi använde som är AINA från IKEA i grått, där behövde vi bara korta längderna lite). Kolla med närmaste tygaffär eller med Engelska tapetmagasinet i Göteboirg (de kan skicka med bud). Lycka till!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.