Annons

Hemnetgodis på Ringvägen

Jag har nämnt det förr men jag blir alltid lika glad när jag springer på en ny källa till fina bilder på Hemnet, från mäklare man inte sett cirkulera i sociala medier. Mitt senaste fynd på det temat (kan bero på ren okunskap) är Historiska Hem med fokus på interiör och byggnadsvård som jag inte kände till innan men vars ägare verkar ha varit med i uppstarten av en känd göteborgsbyrå. Månne Alvhem? Den här lägenheten på Ringvägen fångade mitt öga, inte minst för att jag budat på flera av tavlorna jag ser i den. Meddelande till ägarna: Vill ni sälja Susanne Nessims litografi ”Flicka i baddräkt” så är jag spekulant! 
Foto: Historiska Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Mattias Lantto skriver:

  Hallå, tack för en fin artikel, skall hälsa säljarna ang konsten. P.s. Du gissade nästan rätt på firman jag startade.
  Bästa hälsningar Mattias

 • Vilket fint kök, och extra fint eftersom man bevarat lite av de gamla skåpen i kombination med nytt och modernt.
  Tack för tipsett
  Kram Anette

 • K skriver:

  Stadshem

 • Anna skriver:

  Flicka i baddräkt finns ju på Bukowskis just nu…?

 • Åh vad fina tavlor! Inspirerande. 🙂

 • Svar från ägarna: Hej Frida, kul att du gillar vår lägenhet och vår konst! Vi kan absolut diskutera en försäljning av litografin "Flicka i baddräkt", hör av dig! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.