Annons

Happy Friday!

När jag föreläste på Blomsterlandets kundkväll i Kungsbacka igår fick jag med mig en helt fantastisk bukett hem som en av deras anställda hade gjort till mig. Så himla mitt i prick. Jag älskar ju fransiga vita tulpaner, eucalyptus och extra allt. Tack! Den här veckan har jag även föreläst på Hans K’s återförsäljarträff (där jag också fick fina tulpaner) och på toppen av det har min man fyllt år – så det är buketter i varenda rum just nu. Till och med i sovrummet. Härlig start på helgen! Hoppas ni har en happy Friday.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken härlig bukett!
  Kram
  Anette

 • Anna skriver:

  Vilken fin bukett! Trevlig helg!

 • Johan s skriver:

  Vilken fantastisk bukett! Ha en skön helg!

 • Anonym skriver:

  VACKERT!!

 • Caroline Kempe skriver:

  Vilken otroligt vacker bukett! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.