Annons

Happy Friday!

Veckorna går så rasande fort just nu att det känns som ”måndag-blink-fredag”. Den här veckan har jag föreläst för Danske Bank, pitchat på ett roligt uppdrag och släppt en reklamfilm tillsammans med Ballingslöv (mer info på Instagram). Men nu klappar jag ihop datorn och tar helg för att hänga med den här lilla killen. Bilden är från en fotografering tillsammans med Anna där Max modellar i Kavat. Jag är så stolt över att vi har fått bli ambassadörer för ett gediget svenskt varumärke som gör ekologiska och giftfria skor. Och visst är Töre hur coola som helst! Med med den här glada bilden önskar jag happy friday!
Foto: Anna Roström, Smallpigart.se 

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Härlig helg till dig med!

 • Johanna skriver:

  Hej! Har du något tips på bra och snygg arbetsbelysning att ha i taket i köket? Jag har 2 lamputtag vid köksskåpen, så lamporna kan bara gå ner ca 25-30 cm från taket så att skåpen går att öppna.

 • Sarah skriver:

  Vilken fin bild!! Trevlig helg!

 • Mia skriver:

  Härlig bild!

 • Vilken fin bild på er!
  Kram
  Anette

 • Alexandra skriver:

  Vilken fin bild.
  Jag och min dotter som nu är nio år och har haft Kavat skor sedan hon lärde sig att gå vet att de är de bästa skorna för små fötter.
  Hoppas de kommer ut med en kollektion som är lite tuffare för en tjej med skinn på näsan och vill synas. Kanske till sommaren!
  Tack för en bra blogg.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.