Annons

Happy Friday!

Idag tar jag helg med en härligt pirrig känsla i magen. Den här veckan har jag nämligen utmanat mig själv på flera plan (på tal om de där sjumilakliven jag vill ta under 2016) och idag kom ett bud med pricken över i:et på det temat. Den allra första prototypen till Trendenser & Friends! Ett projekt jag jobbar med under 2016 handlar nämligen om att utveckla egna produkter i nära samarbete med duktiga formgivare som jag gillar. Först ut? Kolla in mitt instagramkonto @trendenser Ledtråd längst upp i bild nedan. Veckans fredagsblomma blev en maffig hortensia som jag fick av min svägerska på lunchen idag, lokalodlad hos Arvidssons (i Fjärås). I veckan investerade jag också i en kemikaliefri deodorant från Maria Åkerberg (i Frillesås) och invigde min sprillans nya väska från BUKVY som jag hade lyckan att vinna på Formex. Och i helgen ska jag passa på att rasta mina nya vårskor med extra studs i dojan. Fin fredag till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Frida – du är grymmast!

 • Fint med kemikaliefri deo!
  Ha en skön helg.

 • Hanna skriver:

  Du inspirerar verkligen. Dig kommer det aldrig växa mossa på!!

 • Jojo skriver:

  Snygga Nike!!! Vilken modell??
  Och spännande att få se mer av dina sjumilakliv!! Trevlig helg!

 • Emma skriver:

  Så spännande! Fina vasakeramik också, älskar mina två bollvaserna jag har här hemma.
  Lite nyfiken på deon också, funkar bra?

 • M skriver:

  Jojo, ser ut att vara Nike Air Max Command (retro-inspirerade a la 90-tal).

 • Matilda skriver:

  Kul! Kan du länka till Nike-modellen på bilden? Supersnygga!

 • Monnah skriver:

  Såg den lilla keramikkrukan på Instagram. Fin!

 • Josefin skriver:

  som Frillesås-bo kan jag bara inte låta Fjärås ta åt sig äran för de fantastiska produkterna som Maria åkerberg gör. De tillverkas ju här i Frillesås! Tack fina Frida för en fantastiskt inspirerande blogg!

 • Linda skriver:

  Jag letar också efter de fina skorna. Vart finns dom att hitta? 🙂

 • hanna skriver:

  Hej
  Precis de skorna jag är ute efter. Får man fråga vart du har köpt dem?
  Tack för en inspirerande blogg!
  Med vänlig hälsning,
  Hanna

 • Anonym skriver:

  Hej Frida! Jag är lite nyfiken på vad du tycker om deon från Maria Åkerberg nu när du hunnit använda den ett tag? Är själv sugen på att köpa den! Ha en fin helg.

 • Trendenser skriver:

  Tack! Tankevurpa 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.