Annons

Happy Birthday!

Idag är ingen vanlig dag för idag är faktiskt… min födelsedag! Hurra! Jag firades med paket och sång redan imorse, men ikväll kommer den ingifta släkten hit på fika så nu ska jag och Max ta oss ut i vårsolen med siktet inställt på Majgårdens konditori för att köpa en tårta. Och jag kan nog behöva promenera lite mer i vår, i ett av de där kuverten från Niklas låg nämligen en kurs för att ta ”grönt kort” i golf. Har också fått fina örhängen från danska Zabel, en härlig tröja i kashmir och som ni ser, produkterna från Maria Åkerberg som jag önskade mig (tack mamma och pappa!). Hoppas att du har en fin onsdag du med! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Grattis!! 😀

 • Emma - By Emma skriver:

  Grattis här med! Då kanske jag ska ta upp min golf jag med!;)
  Stor kram!

 • Anna skriver:

  Hipp hipp, hurra, hurra, hurraaaa på din dag ida’!! Solen skiner över dig (där jag befinner mig iaf 🙂 och det låter som du blir överröst med kärlek i alla dess former precis som det ska vara! Önskar dig en fortsatt fin dag Kram!

 • Emelie skriver:

  Grattis till dig!? Vad mycket fina grejer på en och samma bild !

 • Lisa S skriver:

  Stort stort grattis. Kram Lisa S

 • Grattis på födelsedagen!
  Lycka till på golfbanan!

 • Emma T skriver:

  grattis på dagen!
  I studentpresent (2001!!) fick jag av mina svärföräldrar en grönt-kort-kurs. Gjorde kursen och har sedan dess spelat 0 rundor… Min man som har näst flest segrar på öijareds golfklubbs klubbmästerskap tycker jag borde ge det ett nytt försök, men jag skyller på barnen, att vi båda inte kan vara borta så länge samtidigt. Sanningen är nog egentligen att jag var, rent utsagt, skitdålig och då blir det mindre kul att spela med pluss-handikappare. Det dagen man bara har en klubba och man springer banan samtidigt som man slår så få slag som möjligt då ger jag det ett nytt försök 🙂
  Lycka till med din golf, säkert går det bättre för dig:)

 • Stort grattis Frida!!
  Kram
  Anette

 • Kristina skriver:

  Grattis!!
  Hälsn Kristina

 • Fru Minimalist skriver:

  Stort grattis på födelsedagen! Väldigt fina presenter och gåvor. Maria Åkerbergs produkter är en storfavorit i mitt badrumsskåp. De har verkligen gjort min hy betydligt bättre, tänk att det skulle ta 30+ år innan man hittade produkter både en själv och huden är nöjd med. 🙂
  Har skrivit lite kring MÅ:s produkter här:
  https://minimalisterna.se/ekotrangsel-i-badrumsskapet/

 • Katja skriver:

  Stort Grattis! <3

 • Stort grattis i efterskott! Spännande med golf 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.