Annons

En dag på jobbet – Behind the scenes

Ett av veckans roligaste uppdrag var onsdagens studiofotografering tillsammans med Mama i Stockholm. Jag är inte van att stå framför kameran på det här viset och definitivt inte att prata om något så privat som föräldraskapet, men jag försöker ju vidga mina vyer i år och om jag kan bidra till att peppa andra ”working moms” därute genom att berätta mer om hur jag resonerar och jonglerar mammarollen med företagandet under småbarnsåren – så kliver jag gärna utanför min komfortzon. Stort tack till stylisterna Li och Fanny för en härlig dag på jobbet! Resultatet får ni hålla utkik efter i kommande nummer. Lovar att hålla er uppdaterade när det finns i tidningshyllan! Nedan bjuder jag på några behind-the-scenes-bilder så länge. 

Foto: Anna Roström, Smallpigart.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Fina ni är du och sonen! Jag minns när Mama kom med sitt första nummer. Jag slukade den med hull och hår – den kändes så ny och som något som inte fanns på marknaden innan. Nu var det ett bra tag sedan jag läste den, men måste såklart kolla in er när ni ska vara med. Fortsatt fin helg till dig, Frida!

 • Emelie skriver:

  Åh vad roligt! Du inspirerar! och ser fantastisk ut på bilderna! Jag ska verkligen kolla in när numret kommer ut:)

 • Johanna skriver:

  Vad roligt att du bjuder på det. Ska absolut kollas in!

 • Så himla kul att se bilderna bakom! MÅSTE köpa sen! Fin profil-bild du har btw! =)

 • Vilka fantastiska härliga bilder!!!! Rama in och upp på väggen!!!
  Åh, så kul att bjuder på det… Vill ha MER! Succé!
  Heja dig!

 • Anonym skriver:

  Det här är jag nyfiken på trots att jag inte själv har barn (än). Kan inte se hur jag ska få ihop allt jag vill hinna med i livet och är hemskt nyfiken på hur du jobbar/tänker/prioriterar/får ihop livet med jobb familj barn och framtidsplaner. Kanske uppslag för ett eget blogg inlägg?

 • Lisa S skriver:

  Herrejuisses så söt din/er son är! Skall bli kul att läsa, även om jag både respekterar o förstår att du inte är så privat av dig. Det tycker jag absolut inte att man måste vara!! Lisa S

 • Johanna skriver:

  Har inte heller köpt Mama på länge. SÅ fina ni är!
  /J

 • Men åhl så söta och fina ni ser ut, kan tänka mig att resultatet blev smashing!
  Jag brukar inte läsa Mama av "naturliga skäl", men nu kommer jag garanterat att gör att undantag!
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Anonym skriver:

  Åh det ser jag fram emot! Heltidsarbetande småbarnsmammor i karriären behöver just sådana förebilder som du, Frida! Mer sånt och mer utanför comfort zone 😉 hejja dig och kram

 • Åh det ser jag fram emot! Heltidsarbetande småbarnsmammor i karriären behöver just sådana förebilder som du, Frida! Mer sånt och mer utanför comfort zone 😉 hejja dig och kram

 • Det ska bli så kul att läsa reportaget, Frida. Jag läste mama mer när min son var yngre och numera lite mer sporadiskt. Och nästa nummer tänker jag inte missa. Bilderna ser lovande ut och Max ser härligt sprallig och busig ut.

 • Anna skriver:

  Åh vilken härlig upplevelse! All cred till dig! Anna

 • Anna skriver:

  Åh så roligt! Vilken upplevelse! All cred till dig! Anna

 • 17doors skriver:

  Åh, vilka underbara bilder! Ska bli jättekul att läsa reportaget när det kommer ut. Kul att du inspirerar oss andra på ett så bra sätt.
  Kram
  Ulrika

 • Sofia S skriver:

  Fantastiskt bild när du är stilig i klänningen medn lillungen löper fritt. Lite extra bonus att se den snygga blixtutrustningen från Profoto i bild. Jag jobbar för Profoto och blir glad över att se "mina" produkter på en rolig blogg :).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.