Annons

Budgettips: Blomspruta

Jag har varit på jakt efter en snygg blomspruta sedan jag hörde att många växter mår bra av att inte bara få en skvätt vatten i rötterna utan också en touch up i form av en dusch på bladen emellanåt. Men de flesta blomsprutor ÄR ju gjorda av rälig plast och det känns varken särskilt kul, eller snyggt att ha stående framme. Och det behöver jag kunna ha för att komma ihåg att ge växterna den där välbehövliga duschen då och då. Gav upp letande för ett tag, men sprang plötsligt på den här fina gröna i emalj när jag var och föreläste på Blomsterlandet häromveckan. Priset? 79 kronor. Sicket fynd!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linn skriver:

  Hej Frida! Jag letar efter bokhyllor, har du bra tips på några sådana? Helst i prisklass mellan Billy bokhyllan och danska design. Höga som låga, vi är öppna för förslag!

 • Hanna skriver:

  Tack för en fin blogg! Ett tips för er som är på jakt efter något fint att hänga på väggen! Här hittar du stilrena och unika grafiska tryck till bra pris:
  https://www.blocket.se/simrishamn/Unika_grafiska_blad_liten_upplaga_63886247.htm?ma=1

 • Elna I Nilsson skriver:

  Hej,tack för en fin blogg! Och tipset om blomsprutan,jätte fin! Glad påsk önskar Elna

 • Li skriver:

  Hej Frida!
  Kan du snälla berätta vad växten till vänster heter? Jag tycker att det ser ut som vindruvsblad och påminner om barndomssommar 🙂

 • m skriver:

  Jag köpte en från Ica maxi som ser likadan ut och den rostade inuti ?

 • Anna skriver:

  Så fin!

 • Johanna skriver:

  Undrar oxå var den stora växten i mitten heter?
  🙂
  Tack på förhand!
  /Johanna

 • Angelica skriver:

  Ett annat bra tips för att få de gröna växterna att må lite bättre är att spola av dem i duschen med jämna mellanrum. Förutom att de får en vackrare färg på bladen när dammet försvinner, blir ordentligt genomvattnade (ta av ytterkrukan), så tar de också lättare upp solljuset som får dem att växa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.