Annons

Stockholm Furniture & Light Fair 2016 – Trendutställningen

I tisdags öppnade möbelmässan i Stockholm, eller Stockholm Furniture & Light Fair som är den mer officiella benämningen. Jag har självklart varit på plats med kameran och spanat in såväl utställningar som montrar och pressvisningar för att ni som följer bloggen men inte har möjlighet att gå på mässan ska kunna få ett smakprov av det som visas där den här veckan. Först ut i min rapport? Årets trendutställning som sammanställts av formgivaren Emma Olbers, finska inredningsstylisten Susanna Vento och inredningsstylisten Christine Rudolph från Danmark under temat ”Nature is back for good”. Liten men naggande god, med stort fokus på naturmaterial som trä och läder. Två tummar upp från mig! 

Istället för att peppra er med ”mässbilder” så bjuder jag på några väl valda vinklar och visar helheten i en kort film med hela utställningen i rörligt format. Hoppas ni gillar! 
 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline Flindt skriver:

  Tack för en liten sneakpeak från mässan och stort grattis till priset, såå välförtjänt:-) Skall du vara med på några designtalks i år? Tyckte det var väldigt kul att se dom på youtube förra året. Fortsat fin mässa, Kh Caroline i Köpenhamn

 • Hanna skriver:

  önskade sååå att du skulle vara där på fredag när jag ska dit. Bästa inredningsbloggen.

 • Nora skriver:

  Var kommer den vackra avlånga träbänken från? 🙂 Tack!

 • Patricia skriver:

  Så snyggt!! 🙂

 • Anonym skriver:

  Väldigt snyggt 🙂

 • Christel skriver:

  Hejsan,
  …en helt annan fråga, kan ha missat något –
  18 o 21 februari – är det fortfarande aktuella kursdatum ?
  Mvh

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.