Annons

Samarbete med LANGØ

Minns ni det här inlägget? Häromveckan gjorde jag ett roligt styling och fotouppdrag för LANGØ, ett nytt familjeföretag som specialiserat sig på hemtextilier inspirerade av den nordiska skärgården. Av förklarliga skäl kändes det ganska naturligt att ta miljöbilderna just vid havet. Plädarna finns i flera olika färger men mina favoriter är (inte helt oväntat) de dämpade naturnära i grått, svart och vitt som jag tycker funkar lika bra sommar, höst och vinter. Nedan kan du se exempel på dem men alla varianter hittar du HÄR. 
Samtiga produkter består av 100% naturmaterial, som exempelvis ull och linne. LANGØ har en egen webbshop där du kan beställa direkt, men de söker också efter nya återförsäljare så om du har en butik kanske LANGØ kan vara något att ta in i sortimentet. Kontaktuppgifter hittar du HÄR!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – i samarbete med LANGØ

Kommentarer

 • sofia skriver:

  vilka fina filtar – dessa har jag helt missat. älskar mönstret! och vilka fina bilder frida, får mig att längta så mycket efter sommaren.

 • Johanna skriver:

  Vilket ljus! Hur stora är plädarna. Passar de i en barnvagn?

 • Karinas skriver:

  Herregud så härliga bilder! Får mig att längta till sommaren! (sjukt att jag skrev det här och sen läste kommentarerna ovan och så har något skrivit exakt samma haha)

 • Ekenäsliv skriver:

  Vilka härliga bilder alltså!!
  O kan ju bara instämma med övriga att längtan efter sommar och sol är ju stor:)))

 • Jättefina bilder Frida och produkterna ser härliga ut!
  Grymt jobbat!
  Kram
  Inredningshjälpen/A

 • Bernhard skriver:

  Hej!
  Jag har precis köpt kuddar från Inredningsspecialisten som är svartvita, se länk nedan och jag gillar plädarna från LANGØ, speciellt wool blanket black-grey tror du det blir för tråkigt ihop?
  https://www.inredningsspecialisten.se/produkt/stripes-dots/
  Bernhard

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.