Annons

Veckans söndagssummering v 53 – 2015

2015 års sista och 2016 års första vecka stavas 53. Eftersom många passat på att ta ledigt har nyhetstempot känts långsammare, men det har på intet sätt varit helt stiltje. Det finns ändå en del ombloggat länkgodis och nyheter att bjuda på från inredningsveckan som gått. Hoppas ni gillar!
Hypade Göteborgskeramikern Elin Lannsjö som tidigare bara drejade som hobby har äntligen öppnat sin webbshop. Heja tjejer som vågar satsa på eget företagande!
Åhléns har rullat ut sin vårkollektion i butik och på webben, vilket genast plockats upp av bloggvärlden. Dessa muggar i emalj blev mina favoriter. Snyggare än plastmuggar på utomhuspicnics!
Danska OiSoiOi har släppt nya pressbilder på sin nya serie för SS16. Ojoj så mycket fint!
Nya ombloggade förvaringslösningar från Granit under parollen Organisera mera. Passande lanseringsperiod för alla som ska ta tag i nyårslöften på det mer ordningssamma temat. 
Hübsch är också aktuella med ett nytt bildsläpp. Många verkar vilja visa upp vårkatalogbilderna så fort nyårsraketerna slocknat. Här fastnade jag för detta fina skrivbordsset i trä.
Bostadsmarknaden går ännu litet på lågvarv. Fantastic Frank har fått en del uppmärksamhet för den här lägenheten som kom ut på Hemnet i mellandagarna, men det hem som snurrat mest över julhelgen är väl ändå Linums designchef Karin Wards hemma-hos-reportage i senaste Elledecoration som också laddats upp på deras webb. Så himla snyggt. Tummen upp från mig och glad söndag till er alla!
Foto: Lannsjö, Åhlens, OiSoi, Granit, Hübsch, Fantastic Frank, Jonas Ingerstedt 

Kommentarer

 • j u n i t j e j skriver:

  Jag gillar verkligen Åhléns vårkollektion!

 • kajsa skriver:

  Vad kommer den fina lampan över bordet ifrån?

 • Lund Johanna skriver:

  Vi har granits emaljkoppar. Perfekta för picknick, men de hade varit snäppet ännu bättre om de hade gått att stapla i ryggsäcken 🙂
  Tack för härlig inspiration som vanligt!

 • Härliga bilder, torkade blomman kanske inte får plats i boken om man stänger den dock mistänker jag..

 • Elin Lannsjö skriver:

  Hej Frida! Vad roligt att du uppmärksammar min nyöppnade Webshop! Tack snälla för det, och instämmer även i hejarop till alla vi tjejer därute som satsar och vågar starta företag! Heja!
  Allt gott, Elin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.