Annons

Resultatet från läsarundersökningen

Till att börja med vill jag rikta ett stort TACK till alla som deltog i min läsarundersökning innan jul. Totalt fick jag 1802 svar och massor med härliga tips, idéer och feedback på mitt bloggande. Ovärderligt. Eftersom jag har förstått att ni är nyfikna på slutresultatet bjuder jag på en snabbsummering. Och vem var det nu som kammade hem presentkortet på Interflora? Grattis till Sanna Johansson! Hennes och era synpunkter kommer påverka bloggens innehåll under året, på många sätt. Från och med idag finns också en gilla-knapp under varje inlägg vilket var något som flera av er önskade sig. Så med det sagt, hoppas ni ”gillar” 😉 
 
Andel kvinnor/ män
Utan att överdriva kan man konstatera att Trendenser är en blogg som läses av en kvinnlig målgrupp. 97,4% av dem som deltog i undersökningen var nämligen kvinnor och 2,6% män. 
 
Åldersfördelning
 
Majoriteten av Trendensers läsare är någonstans mellan 26-40 år fyllda.
 
Barn i hushållet?
Totalt 63,3% av läsarna har angett att de har barn i hushållet, 36,7% av er har inte det. 
 
Vanligaste boendeformerna
 
De allra flesta verkar äga sin bostad och bor antingen i villa eller bostadsrätt. 
 
Topp 3 kategorier
79,7% har angett att de följer bloggen för att få inredningstips
75% gillar söndagssummeringen 
72,2% läser bloggen för att hålla sig uppdaterade om trender inom hem och inredning
 
Feedback och förslag
Här fick jag in så fantastisk många och långa förslag med konstruktiv feedback att jag inte kan återge dem alla. Och om jag ska vara helt ärlig så vill jag heller inte dela med mig av dem, eftersom er input är väldigt viktiga hörnstenar i min framtidsstragegi. Men fem vanligt återkommande punkter kan jag bjuda på!
 
– Jag visar för dyra produkter. Många har önskat sig fler budgetalternativ och prisvärda möbler. 
– Ni vill ha fler personliga inlägg med bilder från min vardag och inblick i livet som bloggare / entreprenör. 
– Väldigt många har berömt mina foton, tack snälla för det. Jag ska jobba på att bli ännu bättre fotograf!
– Förvånande många ville också läsa mer om mode och mat. Jag har inte landat i exakt hur jag ska hantera det men något nytt och kul ska jag väl kunna hitta på – utan att för den skull tappa fokus från kärnämnet som alltid kommer att vara inredning och design.
– Flera bad också om en gilla-knapp under inläggen och idag har jag sett till att ordna en sådan! 
 
Återigen, stort TACK för att ni tog er tid att fylla i enkäten och för att ni bjöd mig på en sådan inspirationsboost. Jag lovar att återgälda det med en ännu bättre blogg under 2016! 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Hej, jag vill bara kommentera "Jag visar för dyra produkter. Många har önskat sig fler budgetalternativ och prisvärda möbler." Jag har varit just glad över att du inte kör billiga slit och släng produkter utan välvalda och genomtänkta tips som är i linje med den medvetna och hållbara designen. Jag är så trött på snabba lösningar som det tröttnas på istället för hållbar livslång design. Ville bara säga det, tack för mig! ?.

 • E S skriver:

  Hej, jag vill bara kommentera "Jag visar för dyra produkter. Många har önskat sig fler budgetalternativ och prisvärda möbler." Jag har varit just glad över att du inte kör billiga slit och släng produkter utan välvalda och genomtänkta tips som är i linje med den medvetna och hållbara designen. Jag är så trött på snabba lösningar som det tröttnas på istället för hållbar livslång design. Ville bara säga det, tack för mig! ?.

 • Katarina skriver:

  Och vet du vad – någon enkät fyllde jag inte i men följer gärna din blogg – och jag är så gammal så jag faller helt utanför ramen (som tog slut redan vid 55) bara så du vet ;O)

 • Girls Room skriver:

  Välkommen till bloggen som tar upp viktiga men också roliga ämnen relaterat till sex & samliv! http://www.girlsroom.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.