Annons

Need, read, wear, want

I skrivande stund sitter jag på ett flygplan tillsammans med stylisten Sarah Widman och laddar för tre roliga jobbdagar i Tyskland. Klev upp i ottan så tankarna är en aning ostyriga, därför bjuder jag på min kanske mest omatchade (men uppriktiga!) önskelista ever. Inte så snygga ihop, men en bloggklassiker (need, read, wear, want) med fyra av varandra oberoende saker som jag ska införskaffa till mig själv inom kort. Eller okejdå, två av fyra är precis inköpta och en tredje hoppas jag hitta när vi landat. Kan du gissa vad? 
Need: I ljuseldartider som dessa vill jag bli bättre på att ta vara på de nerbrunna stearinljusen. Den klassiska stumpastaken* gjord av återvunnen aluminium löser ju det problemet på ett enkelt men fint vis.

Read:
Lika less som jag är på statushetsen i och pryljakten till våra hem, lika ont får jag i hjärtat av den kärlekslösa effektiviteten kring allt som ska kastas, rensas och ordnas i givakt hemmavid såhär efter nyår. Visst har jag också sneglat på bästsäljaren Spark Joy* men den bok som får mig att längta efter läsning är nya titeln Monocles Guide to A Cosy Home*. 

Wear:
 Vardagsplagg 2.0 Jag har ständigt ett öga öppet för plagg som gör varje dag lite härligare. I år ska jag investera i vardagshjältar som dessa. 

Want:
Jag är definitivt ingen läppstiftsperson och känner mig utklädd om jag har för mycket färg på munnen (hur snyggt jag än tycker det är på andra så torkar jag alltid bort det hopplöst snabbt på mig själv). Men så läste jag på om mirakelfärgen Cliniques Almost Lipstick Black Honey som tydligen passar ALLA. Gissa vad jag ska leta efter i TaxFree-butiken på flygplatsen? 
 
*innehåller affiliate-länkar

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Det "läppstiftet" använde jag jämt när jag var i 20-årsåldern (39 nu)! Det var väldigt bra! Tack för påminnelsen?
  Sara

 • Är själv på jakt efter en fin svart kappa, den saknas nämligen min garderob!
  Ha det så fint på mässan och hälsa Sarah!
  Kram Anette

 • tina skriver:

  Stumpastaken är så bra…har haft min i många år och den är fin med både stumpar, hela ljus och värmeljus.Ett bra köp!
  /tina

 • Anna skriver:

  Vart kommer den fina kappan ifrån? Ser ingen länk till just den.

 • Ekonomi skriver:

  Kul att du skrev om detta. Känner igen mig direkt.

 • Christina skriver:

  Men blir det inte lite ironiskt med din lista när du samtidigt skriver om att du är less på statusjakten och prylhetsen?

 • sandra skriver:

  Christina: jo jag fattar heller inte det där men orkar inte ens fråga för då skriver nån annan att man ska sluta läsa

 • Fröken Fräken skriver:

  Jag har haft turen att fynda en Stumpastake två gånger på loppis. Bägge gångerna för tjugo kronor styck 🙂 Lite roligt att den tycks var på gång att bli trendig nu, förutom att den väl räknas som en klassiker!

 • A-mamman skriver:

  Trevlig resa!
  Såg frågan om soffbord och småbarn – inga vassa hörn här inte: https://az797036.vo.msecnd.net/images/products/03-030-10_181900.webp?v=4.0.0.0&width=750&height=562&format=jpg&scale=both&mode=pad
  Från Bolia

 • A-mamman skriver:

  Trevlig resa!
  Såg frågan om soffbord och småbarn – inga vassa hörn här inte.
  https://az797036.vo.msecnd.net/images/products/03-030-10_181900.webp?v=4.0.0.0&width=750&height=562&format=jpg&scale=both&mode=pad
  Från Bolia

 • Anna skriver:

  Lustigt att jag var i mina föräldrars förrådet i förra veckan och rotade fram stumpastaken. Har stativet till också, fint tycker jag.

 • Jennie skriver:

  Skulle MER än gärna veta var den randiga tröjan kommer ifrån. Ser ut att kunna vara den perfekta randiga tröjan!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.