Annons

My Home Release Party

Igår kväll åkte jag till Stockholm för att delta i lanseringsfesten för Schibstedts och Aftonbladets nya satsning: webbportalen My home och deras nya pappersmagasin som jag har jobbat för i höst. I mitten av tidningen hittar ni en 6 sidor lång trendspaning som jag har skrivit inför våren och sommaren 2016! Myhome kom ut i butik idag (säljs i vanliga mataffärer som säljer Aftonbladet) och finns bara att köpa i cirka två veckor framåt så ni får skynda er att haffa ett ex. (eller beställa det på nätet). Priset? 49 kronor för över 200 sidor med inspiration. Så löp och köp medan du har chansen!
Så här såg det ut på Patrikssons där de hade dukat upp kvällens middag, lagad av DoMa
Jag hade trevligt sällskap till bordet i form av Daniella Witte, LouiLoui och Sara Medina Lind
Längst ner i bild ser ni vårt runda bord där även Lena (fantastisk förebild och ledare) som är redaktionschef på MyHome och Tina från IKEA satt med. 
Magasinet ser ut så här. Det är fullmatat med inspiration och härliga reportage!
Myhomes egna bloggare hade fått styla varsitt rum med hjälp av produkter från Rum21, IKEA och Royal Design. Ovan ser ni Hildur Blads mörka miljö och nedan ser ni en detaljbild från Pella Hedebys ljusare dito. Tack för en fin kväll med fantastisk mat och härligt häng. Och jag hoppas ni gillar tidningen!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se och Emma Mattson för Myhome.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Så fint det ser ut, ska bli spännande att kika närmare på tidningen.
  Grattis till samtliga involverade.
  Kram Anette

 • Emma skriver:

  Alltid roligt att få bläddra i något nytt. Tack för tipset!

 • Elin skriver:

  Hejsan! Jag är en 16 årig tjej som drömmar om att bli inredare, kika gärna in på min blogg och kommentera något. Ha det bra! https://onedreamforme.devote.se/minblogg/statistik

 • Pella skriver:

  Tack för igår! Supermysig kväll! <3 Kramar

 • Sandra Nicole skriver:

  Åh så kul med ett nytt magasin! Ska nog se om det går att få det skickat till Paris, saknar allt svenska inredningstidningar ibland!

 • Hannah skriver:

  Kul med mörk väggpanel ????????

 • per skriver:

  Älskar dina bilder!!

 • seventeendoors skriver:

  Såå kul att ses!
  kram Ulrika

 • M skriver:

  Hittade inte My home på ICA men har klickat hem den på nätet…

 • Lina skriver:

  Hejsan, har läst My home, och på sidan 50 finns en bild på dig framför en fotovägg. På fotoväggen finns två svartvita tavlor men en kvinna i en skog, och jag har verkligen hetat sönder mig vart dessa kommer ifrån? Snälla snälla hade verkligen uppskattat ett litet svar! Tack för en inspirerande blogg 🙂 Mvh Lina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.