Annons

Mitt senaste köp: Smyckesförvaring för armband / klockor

Ni som följer mig på Instagram har redan sett den här bilden i mitt flöde idag, men eftersom jag har fått så många frågor om den måste jag svara er offentligt. Jag har köpt min armbandshållare på JFR.se men modellen är helt slut i lager just nu (finns dock i svart) och de har därför tagit ner den från webbshopen. Förlåt! Men nu har de svarat att fler är på väg in i lager absolut senast februari. Så ni som är intresserade (och irriterade) håll utkik. Det är inte lätt att på förhand veta att sådant man köper och bloggar / instagrammar om får sådan effekt, men jag hoppas det löser sig snart. Själv är jag supernöjd med att kunna bocka av ett av mina personliga nyårslöften. Bättre ordning i garderoben. Vid tillfälle ska jag visa vilka fler lösningar jag har grejat med under julhelgen. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  sjukt snygg detalj i rummet. Lyckat köp! får se om man kanske klickar hem en själv.

 • Sofie L skriver:

  smart och snyggt!!! Ordning och reda borde vara ett av mina nyårslöften 🙂

 • Ellinor skriver:

  Vart är armbanden ifrån ? 🙂

 • Anonym skriver:

  Mycket vitt, lite gröna växter och så gärna inslag av läder eller trä.

 • Anonym skriver:

  Så fint ??

 • Elin skriver:

  Verkligen snyggt, älskar det gröna mot det vita!

 • Pernilla skriver:

  Hej Frida!
  Kan man beställa det fina printet i bakgrunden via dig?
  Hur stor är den och vad kostar den?
  Superfint. 🙂

 • Trendenser skriver:

  Problem med det?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *