Annons

Mitt senaste köp: Smyckesförvaring för armband / klockor

Ni som följer mig på Instagram har redan sett den här bilden i mitt flöde idag, men eftersom jag har fått så många frågor om den måste jag svara er offentligt. Jag har köpt min armbandshållare på JFR.se men modellen är helt slut i lager just nu (finns dock i svart) och de har därför tagit ner den från webbshopen. Förlåt! Men nu har de svarat att fler är på väg in i lager absolut senast februari. Så ni som är intresserade (och irriterade) håll utkik. Det är inte lätt att på förhand veta att sådant man köper och bloggar / instagrammar om får sådan effekt, men jag hoppas det löser sig snart. Själv är jag supernöjd med att kunna bocka av ett av mina personliga nyårslöften. Bättre ordning i garderoben. Vid tillfälle ska jag visa vilka fler lösningar jag har grejat med under julhelgen. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  sjukt snygg detalj i rummet. Lyckat köp! får se om man kanske klickar hem en själv.

 • Sofie L skriver:

  smart och snyggt!!! Ordning och reda borde vara ett av mina nyårslöften 🙂

 • Ellinor skriver:

  Vart är armbanden ifrån ? 🙂

 • Anonym skriver:

  Mycket vitt, lite gröna växter och så gärna inslag av läder eller trä.

 • Anonym skriver:

  Så fint ??

 • Elin skriver:

  Verkligen snyggt, älskar det gröna mot det vita!

 • Pernilla skriver:

  Hej Frida!
  Kan man beställa det fina printet i bakgrunden via dig?
  Hur stor är den och vad kostar den?
  Superfint. 🙂

 • Trendenser skriver:

  Problem med det?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.