Annons

Happy Friday!

Jag har precis landat på hallmattan efter två veckors mässresor, i sträck. Först ett par dagar i Frankfurt för att besöka Heimtextil, sedan en vända till Stockholm för Formex, pressvisningar och möten. Mitt huvud är proppfullt av intryck och funderingar (voffer’ gör vi på detta viset? är en återkommande tanke just nu och jag tror jag genomgår någon form av yrkesmässig identitetskris – men det får jag nog utveckla lite när tillfälle ges). Nu ska jag bara slänga mig på soffan och fira fredag med en färdigpackad bukett tulpaner som jag piffat till med några knoppiga kvistar, eucalyptus, anemoner och ranunkel. Duvetime som ni ser på bilden är ett prov som jag hade fått hem från & Other Stories. Jag brukar verkligen bespara er bilder på pressgåvor av olika slag, men den här tvålen måste jag tipsa vidare om. För lyckan när jag insåg att den doftar precis som min favoritparfym Grace (som inte säljs i Sverige) var total. Happy Friday!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Fast philosophy finns väl på cow parfymeri i sthlm? Har gjort iaf!

 • Synd att vi inte hann ses Frida!
  Ha en riktigt fin helg.
  Kram Anette

 • Frida skriver:

  Martina: COW på Mäster Samuelsgatan hade den tidigare men slutade sälja den för ett par år sedan ?
  Anette: Next time! Snart är det ju möbelmässa ??

 • Hanna skriver:

  &Otherstories Cotton-serie är fantastisk och de har precis lanserat en kroppsspray (parfym) som liknar min favvo Pure Grace!

 • Sandra Nicole skriver:

  Ååååh så fin fredagsbukett. Köpte med mig en bukett ranunklar hem också, fick hjärnsläpp och betalade 32€ för en bukett (alltså saknar bunches i #gbgftw!) men nu jäklar ska det njutas fredag. Happy friday!

 • Carolin skriver:

  Philosophy finns på Viking line! Tips om du eller någon vän åker över till grannlandet.. Trevlig helg!

 • C skriver:

  philosophy Grace säljs i England och du kan säkert beställa den från John Lewis.

 • Anonym skriver:

  Parfym i glasflaskor brukar inte gå att beställa via nätet men köp bodylotion istället!

 • Sandra skriver:

  Vart kommer din fina matta ifrån? 🙂

 • Martina skriver:

  Åhå, typiskt! Undrar varför ingen tar in detta fantastiska märke igen!? Kanske massa ensamrätter etc som ställer till det.
  Men den som skrev att parfym i glasflaskor inte säljs via nätet kan väl inte vara så uppdaterad tror jag 😉

 • Hanna W skriver:

  Du kan hitta Philosophy i Danmark på Magasin bland annat, tror även du kan beställa den därifrån via deras nätshop. <3

 • Linda skriver:

  Parfymen säljs på Kicks

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.