Annons

Happy Friday!

Vilken härlig start den här helgen fick. Äntligen snö! Det har trillat flingor från himlen hela dagen. Norrlänningen Frida jublar och firar med att bjuda på en vintrig selfie. Jag har fått många frågor om min klädstil sedan jag länkade till min Pinterest-mapp men jag är verkligen ingen spännande fashionista så jag kommer inte börja modeblogga (ni skulle bli så besvikna). På begäran kan jag däremot lista vad jag har på mig när jag väl syns i bild. Kappan är en klassisk favorit (och Busnel-ambassadören i mig kan inte låta bli att tipsa om att jag såg den på rea nu: HÄR!). Tröjan är en kabelstickad historia från Gant som har några år på nacken. Jeansen är från 5units (jag har tre likadana, älskar dem!) och mössan i 100% kashmir är ett budgetfynd som jag köpt på Ellos. Och Lovika-vantarna har min mans mormor stickat. Nu ska jag skaka av mig snön och svida om för en datenight på stan. Ha en fin fredag!
Foto: Anna Ramstedt, för Trendenser.se 

Kommentarer

 • Härligt! Fin bild på dig. Trevlig helg!

 • Hannah skriver:

  Underbart med snö, njut medan du kan ????

 • Vilken fin bild!
  Nyss framkomna till Göteborg och det var både halt och snöigt på vägen hit!
  Trevlig helg!
  Kram Anette

 • Karin skriver:

  Härlig bild! Tack för allt du bjuder på!

 • Julia skriver:

  Hoppas du fortsätter skriva om detta.

 • emma skriver:

  älskar verkligen kappan du har på dig:) lovikavantarna har jag likadana som är stickade av min mans farmor:) Vill berömma dig för en otroligt inspirerande blogg tack för att du finns!! jag kommer att få mycket inspiration av den framöver.
  Ha en fin kväll,
  kram från mig!

 • MITTFINAHUS skriver:

  VAD fin du är! Hoppas helgen varit bra, kram <3

 • Helena skriver:

  Sånna Lovika-vantar hade vi ju när vi åkte konståkning också och frös i hallarna hihi =) Hoppas Du fick en fin date-night och ta hand om Dig och familjen. Stor kram och hoppas vi springer på varann snart igen!!

 • Nina skriver:

  Härlig vinterbild! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.