Annons

Pandaposter och nya krukor

Ni som följer mig på Instagram har redan sett den här bilden. Igår kökpte jag nämligen Hanna Wessmans nya krukor från DBKD från butiken Östling Schedin på Spinneriet. De hade precis fått sin leverans så jag slog till på tre stycken. De finns i flera olika storlekar och färger men eftersom jag haft så svårt att hitta krukor som matchar en lokal med 4 meter i takhöjd valde jag den största modellen. När jag postade bilden på instagram fick jag flera frågor om bilden på Pandan i bakgrunden. Den är en del av min och Bodils tavelvägg/fotokonstprojekt och kan beställas på begäran för 695 kr ink frakt från [email protected] 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Älskar den sortens blomma!

 • Nathalie skriver:

  Hej Frida
  Var köper du dina vita ramar. Har haft problem att hitta riktigt vita ramar.

 • Thor skriver:

  Super sød panda plakat, den er jeg ret vil med 🙂

 • Anna Lindström skriver:

  Jättefint! Vad är det för växt?

 • Hanna skriver:

  snyggt!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.