Annons

Need, read, wear, want

En bloggklassiker med sådant jag har på hjärnan just nu. Vi behöver en julgransfot och här har ni min favorit. Imorgon får jag leverans av en efterlängtad fåtölj som jag köpt som tack-till-själv present för hårt arbete i år och för att läshörnan ska bli komplett behövs en fin golvlampa. Liksom en bra bok och sköna kläder för kalla dagar. Låt mig presentera: Min senaste need, read, wear, want!
WEAR: Jag letar efter den perfekta polotröjan som inte kliar. Tips?  WANT: Den HÄR läslampan av Robert Dudley Best står högst upp på min önskelista från designtomten. READ: Ilse Crawfords inredningsmanifetst ”A Frame For Life” ska införskaffas och plöjas under mellandagarna NEED: En julgransfot känns som en prioriterad investering i december och denna från Skeppshult är både stabil och fin att titta på. 
 
*Inlägget innehåller spårningslänkar / adlinks

Kommentarer

 • Marianne skriver:

  Håper vi får vite hvilken stol/fåtølj det er! 🙂

 • Emma skriver:

  Då blir man lite nyfiken på vilken fåtölj valet föll på? Särskilt eftersom vi också letar. Vill hitta en med hög rygg men utan att se tung och klumpig ut, gärna mycket luft under. Någon läsare kanske har tips?

 • Lina skriver:

  Grand sweater från Hope

 • Pernilla skriver:

  Bästa polon? Alltid Hopes grand sweater. I bomull och inte bara ylle som alla envisas med att göra bara för att det är vinter!

 • Johanna skriver:

  Stylein Roosevelt är överlägset den bästa polon jag stött på. Härligt loose fit, snygg färg, fantastisk kvalitet och så otroligt mjuk och skön. Den skulle inte kunna klia ens om den ville. 😉

 • Vesna skriver:

  Snygg polotröja 🙂 på din önskelista

 • Maja Östling skriver:

  Passar inte julgransfoten in i kategorin "lika som bär" tillsammans med design house Sthlm-julgransfoten i form av en stjärna??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.