Annons

Min vecka i videoformat

I läsarundersökningen jag gjorde nyligen var det väldigt många som bad om att få hänga med bakom kulisserna i mitt jobb, så den här veckan har jag försökt komma ihåg att filma lite med mobilen varje arbetsdag för att visa vad som hänt bakom stillbilderna som visats på bloggen. Klicka på play så får ni hänga med till Spinneriet och se mer av hur det sett ut under veckans fotograferingar och olika jobbprojekt. Jag har också kollat in Artilleriets julutställning i Göteborg, ätit middag på Beijing8 med Sarah Widman och lyssnat på en galet inspirerande föreläsning signerad Kjell Enhager. Dessutom har jag haft snickare och kakelsättare och min svärfar (!) på plats i studion för ett större hyllbygge till mitt rekvisitalager samt sista slutfixet på köket (mitt i det byggkaoset kom för övrigt Ebba Von Sydow och hälsade på). Och igår var jag på Carnegies julmiddag med Peter Jöback. Klicka och kolla!

En mobilfilm med klipp från min senaste arbetsvecka

Kategorier:

Kommentarer

 • lisa skriver:

  jag gillar låten till filmen, vilken låt är det?

 • Åh, så kul att se!!! Tack för inblicken bakom kulisserna…
  Kram

 • Anonym skriver:

  Love it!! 😀 😀

 • Anonym skriver:

  Love it!! 😀 😀

 • Anonym skriver:

  Love it!! 😀 😀

 • Jonna skriver:

  Fantastiskt trevligt att få se lite mer av din arbetsdag och "bakom kulisserna", tusen tack för det Frida! 🙂

 • Kul att få hänga med live genom din vecka, så mycket roligt du har hunnit med Frida!
  Kram A

 • Frida skriver:

  Så roligt att få en bild på va du sysslar med! Kul 🙂

 • Josefin Salinder skriver:

  Grymt inlägg! Super kul att få hänga med bakom kulisserna. Mer sånt!

 • Åh, vad roligt att få haka på lite i din vardag. Vilken fin vecka 🙂

 • Martin skriver:

  Lisa, det är Morning Sun – Neptune Safari
  Nej, jag är inte nörd. Jag sitter bara i Berlin, lagom salongsberusad och vet saker. Kram!

 • Anonym skriver:

  Kul med videon!!!!!!

 • Karina skriver:

  Älskar klippet! Mer sånt! =) Märks verkligen att 10års bloggande givit resultat! ÄLSKAR din blogg! Kan inte vara utan den. Den har verkligen fått mig att börja blogga!

 • Resfredag skriver:

  Verkligen kul med rörlig bild! Tack för att vi får haka på.

 • Anna skriver:

  Super!
  Tack för inblicken 🙂
  //Anna

 • m skriver:

  så kul att se! så snygg film

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.