Annons

Julpynt för olika inredningsstilar på Hemnet.se

De kommande veckorna har jag ett samarbete med Hemnet och Ellos där jag bland annat tipsar om hur man kan julpynta hemmet utifrån olika inredningsstilar till en billig peng: Eklektiskt, grafiskt eller klassiskt. Allt behöver ju inte vara rött och vitt bara för att det nalkas julfirande, det finns andra knep att ta till för att skapa ett ombonat hem inför storhelgerna. HÄR kan du hitta en länk med tre kollage där jag bjuder på mina bästa tips för budgetsmart julpynt och sistaminutenpiff för olika stilar. Håll utkik på Hemnets startsida för fler artiklar om julklappstips till hemmet – ända fram till julafton!
 
Foto: kollage med mina produktfavoriter från Ellos. För priser och länkar, surfa in på Hemnet.se 
 
Inlägget presenteras i samarbete med Hemnets nya inspirationssida

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Älskar stolen! Vad kostar den? Från Ellos?

 • Johanna skriver:

  Var helt säker på att detta var grejer från Artilleriet tills jag såg ELLOS!? ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.