Annons

Instaweek

Under julhelgen passade jag på att logga ut och lämna datorn hemma. Mobiltelefonen och systemkameran däremot fick såklart följa med i väskan och de har gått varma. För en fotointresserad person som jag är det näst intill tortyr att försöka stänga av bildseendet, det är lika naturligt för mig som det är att prata eller tja… andas? Mer om hur jag tänker kring fotograferande och mitt instagramkonto kan du läsa i en intervju på Instaview. Nyfiken på vad jag haft för mig sista tiden? Följ mig på @trendenser 
1) Instagram är ett fantastiskt forum för att hitta inspiration från andra fotografer. One to follow? @hildemork78 2) Årets sista klappinslagning resulterade i ett bränt pekfinger pga brännhett sigill-lack. Men fina blev de till slut. 3) Kungsbackafavorit i juleskrud 4) Och man får ju brassa på med vad man kan när snön lyser med sin frånvaro. Klipp till förra årets ”julkort” från Norrland 5) Men det blev en tindrande julhelg på västkusten också. 6) En blåsig men härlig promenader vid havet innan Kalle 7) Lite fix inför årets jullunch 8) En av många sömniga jullovsmorgnar. Någon undrade hur man gör för att fota såhär. Ställ in skärpan på manuellt och ratta dig till bokeh! 9) Bäst med julen har ändå varit att få se den genom en liten persons ögon. Och att få vakna i ottan med små knubbiga armar runt sin hals och orden ”jag älskar min mamma” i öronen. Jodåsåatt. Han har lindat mig runt lillfingret kan man säga…

Kategorier:

Kommentarer

 • Sarah skriver:

  Åh jag känner igen det där med de knubbiga små armarna. Förvisso pratar han inte ännu men han vaknar allt som oftast i vår säng just nu och även om det kan vara frustrerande att bära in honom om natten är det ju väldans gosigt att vakna av en blöt puss <3

 • God Fortsättning Frida!
  Vilket härligt vintercollage, ni ser yta att ha haft en riktigt fin jul.
  Lite snö hade gärna fått lov att lysa upp de mörka dagarna även här längst ned i söder, men man kan inte få allt som man önskar sig!
  Kram
  Anette

 • Kristin skriver:

  Vilken trevlig intervju! Jag fotar inte tillnärmelsevis lika mycket som du, såklart. Min pappa arbetade som fotograf en del när jag var yngre, och jag minns tyvärr hur irriterande det var när han skulle ha med sig kameran jämt jämt jämt. Och att jag helst skulle vara med på bilderna. Hur tänker du kring det i förhållande till din son? Ibland upplever jag att många är på jakt efter dokumenterandet av det perfekta tillfället, istället för att uppleva det. Samtidigt är ju bilder, speciellt på barnen, ett underbart sätt att minnas tillbaka… och ett kreativt uttryckssätt.

 • Anonym skriver:

  Underbart!

 • KikkiSandström skriver:

  Du är verkligen inspirerande. Och tack för tipsen om andra att följa på Instagram!

 • ullie skriver:

  mysiga bilder på fin vecka
  god fortsättniing nu kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.