Annons

Instalately

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er om mina begivenheter på Instagram. Men det betyder inte att jag är inaktiv där, tvärtom. Vill du följa mig i mobilen hittar du mig på @trendenser
1.) Någon frågade varför jag ”tjatar” om antalet följare. Enkelt. Det är den digitala världens motsvarighet till upplagesiffror och rätt viktigt när man lever av sitt bloggande som jag gör. Har visserligen en bra bit kvar till mitt utopiska årsmål på 100 000, men nu är jag nära 65 000 och det är banne mig inte fy skam. Det är ju fler än de flesta svenska inredningsmagasin har i TS-upplaga per utgåva/nummer! 2) Vad jag har jobbat med den sista veckan? Trendspaningar inför 2016. Den här bilden är tagen till ett samarbete med Aftonbladets My home. Håll utkik i januari. 3) Annars försöker jag läsa på om bilmodeller inför ett stundande bilköp. Det är nämligen dags att förnya leasingavtalet. Tips någon? 4) Filminspelning pågår. Sista klippningen sker nästa vecka. 5) Note to self i tider av snålblåst. 6) Många har frågat om mina platta ornament. Finns att buda hem på Lauritz med jämna mellanrum. 7) Min disiga utsikt mot Kungsbackaskogen. 8) Förra veckan bjöds mina följare på 20% rabatt hos Granit. Missa inte att följa mig på instagram för fler fina erbjudanden! 9) Den här veckan kan man till exempel vinna ett härligt linnebäddset från nyööpnade Vallgatan12 i Göteborg. Så häng med! Mitt konto ligger under –> @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Cissela skriver:

  Eftersom du tycker om att gynna närproducerat – tycker jag du ska välja en Volvo ? Själv tycker jag bäst om XC60. Skön att köra, bra väghållning, snygg inredning, rymlig och framför allt säker! Lycka till med bilvalet ??

 • Sanne-Lee skriver:

  Kan inte mycket om bilar, men det kan min sambo Peder på cmsgroup på Tagenevägen i Göteborg, åk dit så kan jag i alla fall garantera dig bra service! Lycka till 🙂

 • Tycker inte alls att du tjatar. För övrigt så kan man ju i så fall poängtera att sköna hem "tjatar" om upplagasiffror i varje nummer, men det är det ju aldrig någon som säger något om… Heja dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.