Annons

Glöggfest på Spinneriet

Igår ordnade jag glöggmingel i studion på Spinneriet för ett gäng inredningsbloggare och stylister från Göteborg med omnejd. Vi hann med en hel del peptalk och prat under kvällen. Så pass att jag fortfarande går runt och idisslar mycket av det som sades (på ett bra sätt) såhär dagen efter. Stort tack till huvudsponsorerna som gjorde kvällen möjlig och bjöd så generöst på mat, dryck, dukningstillbehör och blommor: PlantagenRörstrand/Iittala, Himla och Liljeholmens och självklart även till Fredrik på Spira Food som kockade åt oss. Tack för en härlig kväll!
Jag har ännu fler bilder tagna i dagsljus som Bodil fotade medan vi gjorde dukningen och satte upp alla kransar och blomsterarrangemang, men dem får jag visa en annan gång. Sist men inte minst vill jag passa på att sprida lite länkkärlek till ”västkustinredarna” som är så prestigelösa och peppande mot varandra. Kram till Tant Johanna, Trendspanarna, Sarah Widman, Emma Hos, Inredningshjälpen, Joanna Bagge, Anna Schedin, Blackbirdstyle, Malin och Linnéa på Stil & Rum, Martinreda, Trettiosjukvm, Krickelin, Alice Johnsson, Fanny Hansson, Piazzan, Prickenöverlivet och By Emma!
Foto: Alice Johnsson och Frida Ramstedt

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  spännande

 • Johanna skriver:

  Ser otroligt mysigt ut!

 • Lena skriver:

  Jag vill se mer av köket och lokalen! Så fint och mysigt ni verkar ha det i Göteborg. Kram

 • Jojo skriver:

  Himlans va mysigt det såg ut, och fint! Vad skymtar man för en rolig ljusstake där på hyllan? 🙂

 • Sara O. skriver:

  Kul att få hänga med på ett hörn! Supefin och inspirerande juldukning

 • Sofie Bergman skriver:

  Hej,
  Fint i Spinneriet med vacker dukning. Är besticken från Iittala? Håller på att leta julklapp till mig själv och tyckte att de var fina.

 • Johan skriver:

  Varför är alla tjejer svartklädda? 🙂

 • Karina skriver:

  Är väldigt imponerad av vad du gjort med din blogg och företag på 10år!! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.