Annons

Budgettips och Happy Friday

Jag sprang på det här budgetkapet av en slump när jag var på Plantagen häromdagen. Köpte genast med mig ett gäng till matbordet i studion. Kammarljusstaken Lee i svart mattlackad plåt kostar 69,90 kr stycket. Finns även i mässing och krom, men de svarta vann mitt hjärta. Enkla men himla fina. Inte minst med matchande svarta ljus till. Med det tipset önskar jag Happy friday!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Tack så mycket för tipsen. Trevlig helg.

 • Karin N skriver:

  Vacker bild!

 • Josefin skriver:

  Vilken fin bild, du är verkligen en duktig fotograf!

 • Din studio är magiskt fin och fotot fångar på pricken känslan från kvällen hos dig nu i veckan!
  Kram A

 • Anders skriver:

  Väldigt stilig! Tack för tipset 🙂

 • Emelie skriver:

  Superfiin ?

 • Emma skriver:

  Tack för tipset!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.