Annons

ANNONS: Prisvärda barnposters från Desenio

På tal om barninredning så har jag även gjort ett fotouppdrag för Desenio i höst med deras posters för barnrum och valde då ut de här tre barntavlorna i deras sortiment (mått 30*40 cm, pris 99 kr st). Riktiga budgetfynd! Den lilla fågeln med röd toppluva känns nästan som ett litet julpynt för väggen. Man tänker inte på det men att byta poster i sina ramar efter säsong är ju också ett sätt att förändra hemma! På förekommen anledning är det lika bra att jag skriver ut vart kuddarna kommer från också, så slipper ni fråga. Den gula med elefanter är från Svenskt tenn och de andra två från Fine Little Day. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – presenteras i samarbete med Desenio

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Så gullig pippi!!

 • Otto Gustafsson skriver:

  Hej! Ville bara önska dig en härlig vecka!
  Gud vad fin blogg du har! kram.

 • Estela skriver:

  Så fint det blir i ett rum med söta tavlor.

 • A. skriver:

  Väldigt fin bild!

 • Anonym skriver:

  Älskar bordet

 • Synd att placera sådana fantastiska tavlor i en barnkategori. Väldigt fina, för alla!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.