Annons

Vem är du? Jag är nyfiken på dig.

Jag håller som bäst på att planera nästa år, men också min framtid som inredningsbloggare. I det arbetet skulle jag behöva veta lite mer om dig som läser Trendenser. Vem är du, vad gillar du med min blogg och vad kan jag utveckla. Hjälp mig att svara på några enkla frågor så har du chans att få ett presentkort på Interflora värt 2000 kr. Klicka HÄR för att delta i min läsarundersökning. Stort tack på förhand!
Foto: Bodil Bergqvist för Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Done!! Tillför nog tyvärr inte så mkt då jag är mkt nöjd som det är! Lisa S

 • Linda skriver:

  Det ska vi ordna!
  Är nyfiken på vad det är för konst längst upp till vänster, längst ner till vänster och vad som gömmer sig bakom monsteran! Tack för en bra blogg!!

 • Anonym skriver:

  Får direkt ont i magen. Du har väl inte planer på att ändra konceptet?

 • Anonym skriver:

  jag har svarat på enkäten nu 😀

 • Ekenäsliv skriver:

  Gör jag gärna och har skickat min enkät nu 🙂

 • E skriver:

  Älskar tips på fina inredningsdetaljer och smarta och snygga möbler!

 • Camilla skriver:

  Fixat:) Minsta vi kan göra att ge lite feedback tillbaka

 • Bodil skriver:

  Linda.
  Alla tavlor, förutom kartan i mitten, är fotografier som jag har tagit. Och de går att beställa om man vill. Just nu iaf och endast genom att mejla till [email protected]. Så hör av dig om du är intresserad.
  /Bodil

 • Elisabet skriver:

  Done, och har gett ett bra tips om en ny kategori (hoppas på att du nappar på den :))

 • Elisabet skriver:

  Done, och har gett ett bra tips om en ny kategori (hoppas på att du nappar på den :))

 • Lena skriver:

  Svarat. Och nyfiken på hur du behandlar våra svar.

 • Estela skriver:

  Svarat, och det roligt att svara på frågorna.

 • Me And Home skriver:

  Din blogg e ju helt underbar 🙂

 • Mathilda skriver:

  bra blogg!

 • Tack för en bra blogg. Har skickat min enkät nu. Med vänlig hälsning Gun-Britt

 • Marianne skriver:

  Deltog igår och tackar för inspirationen, din blogg är ett säkert kort. Hoppas du får massor av inspiration tillbaka av undersökningen! 🙂

 • Jättefin bild! Ska svara på undersökningen direkt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.