Annons

Tips på presenter till Fars Dag

Jag har fått önskemål om sista-minuten-presenttips till FarsDag imorgon, så jag antog utmaningen och knåpade ihop ett kollage med presenttips från några av de företag jag samarbetar* med. Nu går det ju inte att beställa via nätet med 24 timmars varsel (på en helg dessutom) men mina förslag kanske kan ge några uppslag och idéer på saker man kan leta efter i söndagsöppna butiker imorgon. Och till er som har lite bättre framförhållning kanske detta istället kan funka som julklappstips? 
Towel-To-Go i organisk bomull som tar liten plats i gymväskan, pris 369 kr – saltlaktritsgodis Salta Mustascher från Lagerhaus, pris 39 kr – Förkläde framtaget i samarbete med NOMA tillverkat i ekologisk och rättvisemärkt bomull, pris 249 kr – The Nordic Cook Book av Magnus Nilsson – Fars Dag Mugg från Lagerhaus, pris 69 kr  – Surfscrub från LA Bruket, tvål som innehåller tång och sand från Apelvikens strand, pris 99 kr – Skovårdsset från Iris Hantverk, pris 490 kr – Golv- och läslampa Butler i mässing och läder från svenska Örsjö Design, pris 6350 kr 

*innehåller affiliate-länkar

Kommentarer

 • Estela skriver:

  Jätte fina tips, tusen tack och trevlig helg.

 • Kristina skriver:

  Grymt bra tips! Tusen tack för att du visade förklädet, det blir årets julklapp till matlagningsintresserad pappa och svåger!

 • David skriver:

  Hmmm… De där tipsen kändes extremt feminina. Det hela känns lite grann som kvinnlig motsvarighet till då Homer gav Marge ett bowlingklot. Jag vet då vem här som skulle använda kokboken, äta upp all lakrits och vem som skulle sitta under lampan och läsa böcker. Mina julklappstips till pappa är ett presentkort till en restaurang, en ny golfklubba eller en fin whisky. Sånt som män uppskattar alltså. 🙂
  … PS, ska du ha någon julkalender i år?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.