Annons

Önskelista november

Denna månads önskelista dedikeras åt Mini Me. Ett par inrednings- och desigrelaterade drömskesaker som gärna skulle kunna få flytta in i vår sons barnrum och garderob. Kanske lite inspiration till er andra som också har små, eller vänner och släktingar i ensiffrig ålder. Julklappstips?
 

Dessa Droppformade träkrokar från Normann Copenhagen känns perfekta för att hänga upp små pryttlar. Bildar dessutom ett fint mönster på väggen även när de är oanvända! Klippan Yllefabriks gosiga björn kan vara den finaste nallen mamman i det här huset har sett. Varm plast hör inte hemma i barnrum. Men hur många nattlampor och taklampor består inte av mjukplast idag? Klassikern Pia-lampan från Gärsnäs är förvisso en livsinvestering men känns som ett beydligt snällare alternativ än alla sk ”barnlampor”. Jag jagar Anthropologies söta djurkrukor (fox, wolf, rabbit) som fanns i deras sortiment förra hösten. Sätter mitt hopp till att de kommer in snart igen, eller att jag lyckas få tag på något ex via Ebay. Så göllia! Stutterheims nya Stockholm Mini, miniatyrregnjacka för barn, jag menar – hur söt? Och på tal om barnkläder så har jag precis upptäckt danska företaget ByClara som gör superfina mocks, perfekta inneskor för snabbfotade små (och en söt inredningsdetalj att ställa på en hylla när de vuxits ur). 

Kategorier:

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    Så fina grejer!

  • Andy skriver:

    Droppkrokarna var ju superfina! De skulle passa bra i hallen. 🙂

  • Estela skriver:

    Älskar taklampan, och hoppas att du hittar dem fina djur krukorna.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.