Annons

Need, read, wear, want

Igår hade jag mitt sista stora stylingjobb för i år och nu börjar arbetstempot att takta ner lite inför december, som jag bestämt ska vara en lugnare månad. Det behövs efter en intensiv höst. Men nu när jag plötsligt har tid att sitta på rumpan har jag också insett att jag det börjat bli kyligt i studion om dagarna. Så, min önskelista har har fyllts på med mjuka, värmande plagg och inspirerande läsning. Bland annat. Här kommer en bloggklassiker med grejor från några av mina samarbetspartners. Låt mig presentera en: Need, read, wear, want! 
NEED: Min Stockholmskaraff på kontoret gick i kras i somras och jag är på jakt efter en ny. Carina Seth Anderssons* fina Pony som hon formgav för Rädda Barnen står högt upp på inköpslistan. READ: Bloggförebilden Garancé Dorés bok Love, Style, Life* ska plöjas som inspirationslitteratur i december! WEAR: Letar efter en skön poncho att slänga över axlarna. Den här svarta i kashmirblandning* kanske vore något? WANT: Och på tal om stickat, bästa botemedlet mot att behöva köra omtåliga plagg onödiga vändor i maskinen? Linnevatten. Jag är pepp på att testa Washologis variant!
 
*innehåller affiliate-länkar

Kommentarer

 • Snygg poncho! Linnevatten har jag testat (på pricken) och nej nja det är inte min grej, bättre att hänga ut och vädra!
  KRAM
  Anette

 • Hannah skriver:

  Älsk på karaffen! Såg att den även kan användas som vas = perfekt för mig som inte dricker mer än ett glas åt gången >:)

 • Jag klickade mig in till ponchon – något av ett överlevnadsplagg för mig. 199 pix och kashmirblandning – för bra för att vara sant? När man tittar i materialbeskrivningen är 3 % kashmir. Hmm på det, Ellos :). Trevlig helg, Frida!

 • Ina skriver:

  The book is great. Love it!

 • Shittysheets skriver:

  Älskar deras linnevatten!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.