Annons

#MyEllosChristmas

Kommer ni ihåg när jag hade besök av två internationella inredningsbloggar på Spinneriet tidigare i höst? Resultatet av den arbetsdagen kan ni nu hitta under kampanjen My Ellos Christmas. Nina som bloggar på Stylizimo (i Norge) och Susanna Vento som bloggar på Varpuunen (i Finland) och jag fick nämligen i uppdrag att göra varsin tolkning av Ellos julprodukter, baserat på traditionerna i våra respektive land. Jag satsade på en klassisk Norrländsk jul i rött, vitt, och trä. Nina gick på det mer eleganta spåret och Susanna valde att tolka den på med ljusa träslag och terracotta. Se fler bilder på Ellos hemsida! God jul!
Produkter i bild: Vinröd kudde i sammet, vitt lammskinn, svart hylla på hjul/vedförvaring, keramikskål, julgransdekorationer /vita granar, rund jutematta, fint renskinn från Norrbotten och min personliga favorit om man har vinterkalla golv – Ulle-tofflorna i 100% naturmaterial som även finns med vit mohair!
Produkter i bild: Gardin, barstol i trä, förvarings-korg, svart sideboard/skänk på hjul, svart bordsampa, vas, väggdekoration/renhorn i guld, jutematta och julgransdekorationer
Produkter i bild: Vitmålad korg, stor ryamatta, vit vägghylla, målade keramikkrus, ljusa skärbrädor, vita bordsben med separat bordsskiva, barstolar i trä och duk i linvoile
———————————————————————————————————
Foto: Bodil Bergqvist. Inlägget presenteras i samarbete med Ellos.se

Kommentarer

 • Åh så fint, riktigt bra jobbat av er alla tre.
  Kram
  A

 • Förlåt, jag glömde ju bort Bodil, fyra ska det ju va 🙂
  /A

 • Anna-Maria skriver:

  Så himla mysigt det ser ut med tofflorna och skinnet!

 • Fantastic form skriver:

  Fina tolkningar av er alla!

 • Linnea skriver:

  Vad hände med länken till den svarta bordslampan på näst sista bilden? Den var himla fin och jag skulle gärna kolla närmre på den 🙂 Tack på förhand!
  //Linnea

 • Hanna skriver:

  så mysiga julbilder!

 • EmmaJ skriver:

  underbara bilder! 😮
  ——————
  I min blogg, finns det ett inlägg som jag skrivit som handlar om mobbing, utseende osv. Skulle uppskatta det väldigt mycket om du ville läsa det och även om du skulle kunna skriva en kommentar med din åsikt om det hela. Tack och förlåt ännu en gång. Länk till inlägget ; https://iheartyoudarling.blogg.se/2015/november/ska-vi-acceptera-detta.html
  xo EmmaJ

 • Magda Pixers skriver:

  Hej,
  underbara foton!
  Så mysigt!

 • Sandra skriver:

  Härliga bilder! Jag skulle gärna se ett inlägg om konstgranar som ser verklighetstrogna ut. Har hittills bara hittat en gran från Sia som var riktigt fin, men den fanns bara i en butiksskyltning och jag har inte hittat nånstans att beställa ifrån. Så, tips på snygga konstgranar?

 • Anonym skriver:

  Supertjusigt! Själv faller din styling mig mest i smaken också. Ingen jul utan rött :’)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.