Annons

Instaweek

Jag måste hitta ett bättre upplägg för mina instagramuppdateringar här på bloggen där bilderna inte blir så pyttiga och små. I väntan på en lösning är nog det bästa tipset att lägga till mig i ditt flöde så missar du inget viktigt. Jag postar under namnet: @trendenser Här kommer en uppdatering modell mobilbilder som visar en liten glimt av vad jag har haft för mig den senaste tiden. 
1) Snabb bild i farten när jag cyklade till pendeltåget häromdagen. Ni fattar att man blir lycklig? 2) Samma sak i Kungsbackaskogen. Så vackra färger just nu att jag bara vill pausa tiden en stund. 3) ”Jag är en stor kille” är det någon som upprepar här hemma, ganska ofta. Nåja. 2 år och 6 månader på dagen idag i alla fall. Grattis Max! 4) På Spinneriet är det pepparkakstider. Julklappsinslagningsguide in the making! 5) Höll en workshop om hållbar inredning på Varberg Asia SPA i söndags förra veckan och fastnade för det här mottot som jag hittade på nätet. ”Buy good things. Own them a long time”. 6) Fruktexplosion i fotostudion. En annan dag på jobbet! 7) Ni har väl inte missat att man kan vinna 10 000 kr i presentkort från Ballingslöv Bad – både till sig själv och en vän på mitt instagram just nu, leta efter den här bilden och häng med! 8) Önskeoutfit! 9) Sist men inte minst. Nyss hemkommen från att ha föreläst för 436 personer vid Bjurfors kundkväll på ett fullsatt Världskulturmuséum i Göteborg. Mosig i huvudet, men också väldigt glad för all fin respons. Det var nämligen premiär för ett nytt föreläsningsämne: ”Fridas inredningsmatematik” som några i publiken kallade det 🙂 
 
Vill du se mer? Följ mig på Instagram under kontot: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Marianne Persson skriver:

  Tack för en jättetrevlig o lärorik föreläsning ikväll 🙂

 • Lena Eliasson skriver:

  Gick hem och tittade på mitt hem med nya ögon. Tack för en trevlig och mycket inspirerande föreläsning!

 • Anna skriver:

  Tack för bra föredrag! Du löste många av mina tankeknutar!

 • Den här hösten har ju bjudit på ett sceneri ett av sällan skådat slag, och lille Max, vilken liten tuffing!
  Önskar dig en härlig helg.
  Kramar Anette

 • Stina skriver:

  Jag kör instasammanfattning månadsvis, och gör då ett ganska spretigt kollage men där bilderna får olika storlekar och varje händelse därmed lite olika tyngt. Behöver utvecklas för att bli snyggare, men jag tycker det känns kul att kunna visa instabilderna på ett annat än i det lilla, ozoombara, formatet insta tillåter. Ha en fin helg 🙂

 • Camilla skriver:

  Tack för ett bra föredrag ?

 • Lina Eriksson skriver:

  Var kommer den gråa snygga kappan ifrån på bil 8? Tack! // Lina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.