Annons

Instaweek – Life lately enligt min mobiltelefon

Först och främst TACK för den helt fantastiska responsen på min läsarenkät. På knappa två dagar har jag fått in över 1550 svar och så många, långa och fina kommentarer med bra feedback att jag har svårt att ta in dem alla. Tänkte vänta ett par dagar så att fler får chans att svara, men sen ska jag summera resultatet till er så att ni alla kan få ta del av det. Instaweek då. Jo, den senaste veckan har bjudit på massor av minusgrader och pepparkakor, mötesrace och strategiskt arbete inför nästa år. Här är en glimt från min mobiltelefon och mitt instagramkonto. Vill du se mer? Följ mig gärna på @trendenser
1) Efter att ha provmålat en egen Musselmalet-mugg har min respekt för hantverket (och prislappen) ökat avsevärt. Häromdagen hade bränningen blivit klar och jag kunde provdricka ur mitt eget alster. 2) Den här veckan slog termometern om. Galet kyligt, men också galet vackert just därför. 3) Min egen ”myrstack” 4) De senaste dagarna har jag  bakat två satser lussekatter och en omgång pepparkakor. 5) Jag passerade nyss 60 000 följare på mitt Instagram-konto. Helt otroligt kul! (men en bit kvar till mitt nyåslöfte att ha 100 000 följare innan årsskiftet. Ooops! Skam den som ger sig. 6) Får väldigt många frågor om möblerna som skymtar förbi i fotostudion. Jag lovar översiktsbilder bara vi fått upp kaklet, hyllorna och de sista snickerierna på plats. Tills dess – lädersoffan på bild heter Tiki och kommer från Fogia! 7) På tal om kyla så kan jag meddela att industrifönster från 1846 är fina som snus – att titta på – men de bjuder icke på någon isolering att tala om. 8) En av många pepparkakspauser under veckans fotograferingar och mötesrace. Hatar att vara bloggklyschig men nästa år ser ut att bli riktigt kul! 9) Favoritaforism just nu. Passande i många sammanhang och situationer. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Du är ju grym på alla tänkbara sätt, och pepparkakor är ju bara så himla gott.
  Kram Anette

 • My skriver:

  Varför denna följarhets ? Vad är det med alla som lider av denna åkomma? Förstår ni hur ytligt det är? Följare är ju inte lika med att man tar bra bilder eller ens har ett bra konto ! Syftar inte just på dig utan bara hur det ser ut på IG. Känner du inte att du som har såpass inflytande borde visa en djupare sida för kreativiteten, för konsten? Eller hur är ditt tankesätt, varför pratar du jämt om att vilja ha fler och fler följare?

 • Anonym skriver:

  Frida är ju inte konstnär? Varför ska hon ta djupare ansvar för kreativiteten My?

 • Anonym skriver:

  Frida, jag behöver hjälp! Jag är en neutral-tjej som gillar lite navy-blå och djupblå som säkert egentligen räknas till neutraler också. Jag stormtrivs hemma hos mamma i vårt vardagsrum för att det går i neutrala toner. Och nu står vi och "bråkar" om vad som ska upp på väggarna. Jag är sugen på en poster med karta och hon vill ha färg. Kan du göra ett inlägg om budget-vänlig konst i färg men ändå stilrent? 🙂

 • Johan skriver:

  Älskar din instagram – kan inte låta bli att scrolla in på den med min mobiltelfon varje gång jag har några sekunder över 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.