Annons

Happy helg!

För en Norrlänning i exil är svårt att känna riktig adventsstämning när regnet öser ner, men jag antar att det bara är att gilla läget när man bosatt sig på Västkusten. Nåja, om man kisar ser det nästan ut som snö. Jag önskar trevlig helg med ett fång rosa amaryllis som jag köpte på Kungsbacka Torg tidigare idag. I läsarenkäten var det många som bad mig skriva ut vad jag har på mig när jag syns i bild, så – på begäran kommer en lista. Skorna är Nike Air Max Thea* (jag har slitit ut två par!), jeansen är också favoriter (har köpt tre i samma färg och storlek…) de kommer från 5 Units och modellen heter Penelope 603, kappan är en klassiker från Busnel och mössan + halsduken fick jag i en presspåse tidigare i höstas, men kan verkligen tipsa om detta budgetkap* i 100% Cashmere. Slut på klädrapport. Happy Friday och trevlig helg!
Foto: Anna Ramstedt  – *innehåller affiliate-länkar

Kommentarer

 • Malin Björling skriver:

  Heeeej, fin stil, taskigt väder = gör inget, man kan glöggmysa ändå tjoho !!! Årets Blossa var jättegod. Thea är Nikes största hit för 30+, sleek och fräsiga.

 • Hannah skriver:

  Älskar kappan. Tidlöst och klassisk!

 • Zinnat Ara skriver:

  Jättebra, precis som jag letade efter. Jag har en adventsfika inbjudan imorgon, därför letade jag efter någonthin som jag kan ta med mig. Tack för rosa amaryllis!!!

 • Karin skriver:

  Vad jag känner igen det där busvädret, kan det inte komma lite snö istället? 🙂 Jag har funderat på just den kappan från Busnel, älskar de fina detaljerna med knapparna) hur upplever du den i storleken? Trevlig första advent!

 • Carolina skriver:

  Fina du! Men eftersom Nike alltid tar jumboplatsen i etik och miljöpåverkan, hoppas jag du kan hitta fina Adidas eller Reebok nästa gång!
  https://www.radron.se/granskningar/etisk-granskning-loparskor/

 • Anna-Maria skriver:

  Vilket foto! Det bedrövliga vädret och så du med en bukett i färg, jättefint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.