Annons

Happy Friday!

Efter en minst sagt utmanande jobbvecka jonglerandes höstens första VAB i kombination med några av höstens viktigaste deadlines (tack familjen för bra teamwork) vill jag be om ursäkt för knapert bloggande de senaste dagarna och önska trevlig helg med fem fina favoriter från veckan som gått. Låt oss börja lite off topic med en ny favoritblus som jag fyndade på Lindex inför en stor tidningsplåtning häromdagen. Älskar ringningen i ryggen och de lååånga manschetterna. Ett budgetkap! De väldoftande pinnarna RO kommer från Skandinavisk, datorfodralet i läder från P.A.P Sweden och Köpenhamns-krukorna kommer från Bergs Potter som bl a säljs på Artilleriet. Boken ”Hur kan inredning vara viktigt när världen ser ut som den gör” köpte jag på Norrgavel i veckan. Superintressant och relevant lästips. Och mattan. Åh, det kan vara den finaste jag sett på länge. Klassiskt gåsögamönster i en svagt grågrön nyans, inlånad till studion för ett stylinguppdrag jag ska genomföra på onsdag nästa vecka – men jag är själv spekulant på en lite större modell hem till oss så funderar på att lägga en beställning i helgen. Skulle ju vara fin i vardagsrummet, eller under matbordet i köket. Hmm. Tål att tänkas på. Men nu soffan och Skavlan. Happy Friday till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Det där datorfodralet!!!! Cravings som skriker inom mig nu haha

 • Emma skriver:

  Har den där mattan under soffa och bord i vårt lilla tv-rum. Det funkar fint tillsammans med de ibland något söliga barnen. Ullen i mattan suger liksom inte åt sig smutsen, så klart godkänt till den mattan 🙂

 • Fantastic form skriver:

  De där krukorna ska spanas in. Trevlig helg!

 • Älskar krukorna, har några sådan här jag med.
  Önskar dig en härlig helg!
  Anette

 • Anonym skriver:

  Så gulliga krukor!

 • Hanna skriver:

  Hej! Jag har ett förslag till ny kategori/ inslag på bloggen. Typ läsarfråga, att du hjälper en läsare med ett inredningsproblem. Skulle vara jätteintressant att läsa och möjlighet att få hjälp! Du är fantastisk duktig!
  Med vänlig hälsning, Hanna

 • Lina skriver:

  Har mattan och den är jättefin men tyvärr går den åt blått mer än grått.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.