Annons

En budgetfavorit från Ellos

Häromveckan fotade jag ett gäng av mina favoritprodukter från Ellos sortiment som kommer att dyka upp på deras instgramkonto längre fram i höst. En personlig favorit som vi till och med har här hemma är dessa badlakan i 100% bomull som säljs i 6-pack för 349 kr. Finns i två olika grå nyanser och i vitt. Så himla fina och dessutom supersköna att torka sig med eftersom de har lite struktur. Ett bra budgettips som tål att spridas vidare. Och glöm inte att börja följa @ellosofficial för att fler av mina tips under kommande veckor!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – inlägget presenteras i samarbete med Ellos.se

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  så snyggt!

 • Anonym skriver:

  Men så fina – jag som verkligen behöver rensa, slänga och köpa nya handdukar och badlakan – tack för tipset!

 • At Shortcut Road skriver:

  Så otroligt stilrena. Ska verkligen hålla utkik! snällt mot plånboken också…Gillas!

 • Fanny skriver:

  Åh tack för tipset- ska jag absolut kika på ! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.