Annons

DIY: Textade burkar

För ett par år sedan gick många loss med Dymos och det var ett populärt DIY-tips att märka allt från köksingredienser till pyssel med sådana etiketter. Jag tycker fortfarande att det är fint men känner mig samtidigt manad att lära mig texta snyggt för egen maskin. Jag gillar Granit’s handstil, om man får säga att en butikskedja har en egen sådan. Vit penna är införskaffad, glasburkar likaså. Nu ska jag börja träna! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ekenäsliv skriver:

  Stort gilla på det:) Är ordningsnörd så jag gillar alla sätt som skapar ordning;)

 • Det är riktigt snyggt att skriva på glasburkarna! Funderar också på om jag ska införskaffa ett gäng till så jag kan ha det mesta i brukar! =D

 • Ylva Skarp skriver:

  Det är bara att öva…. 🙂 Heja dig!

 • Sofia skriver:

  Ursnyggt men det höll inte för mig. 🙁 Köpte Granits vita penna ifjol och texten nöttes bort delvis av att man hanterade burken. Det sista var däremot svårt att diska bort. Men använder man inte burkarnas innehåll varje dag kanske det funkar? Väldigt snyggt iaf.

 • Patricia skriver:

  Så snyggt!!

 • Anonym skriver:

  Jättesnyggt ju!

 • Namme skriver:

  Lukten av mandel, mums!

 • Anonym skriver:

  Snyggt! 🙂

 • Beatrice skriver:

  Riktigt snyggt! Har testat det där med att skriva med penna för glas/porslin på rundad yta… otroligt, otroligt svårt att få det bra! Är alltid lika imponerad över de DIYs som innehåller skrivande/målande på just glas och porslin!

 • Helene skriver:

  DEt är snyggt! Har testat och för mig sitter färgen kvar, men jag använder ju inte burkarna så ofta ^~^

 • Anonym skriver:

  I love it, organisering är det roligaste jag vet typ 😀

 • Jenny skriver:

  Älskar sånt.. Särskilt när det är enkelt och fint. Köper burkar, lådor, pennor…. Men använder dom inte…. Inspiration att försöka göra det

 • det är så himla fint 🙂

 • Elin Söderholm skriver:

  Så himla fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.