Annons

Dagens kontor och en fråga till er

Idag är det ytspänning i kaffekoppen och full fart under galoscherna. November, nytt blad i kalendern och två månader kvar till årsbokslut. Vi har en elektriker på plats som håller på att dra in el till spishällen i köket på Spinneriet, vilket gjort att vi tvingats flytta undan alla skrivbord – därför huserar jag här på köksön dagen till ära. Farligt nära kaffebryggaren. Jag vet inte om det är koffeinet eller bara allmän livspepp – men jag känner mig så galet peppad att komma i mål med mina mål, både företagsrelaterade och bloggmässiga. På det senare temat har jag sett över mina bloggrelaterade nyåslöften och håller på att planera för ett föreläsningstillfälle på Spinneriet. Det var ju en av de 10 punkterna. En öppen fråga, skulle ni som vill komma på ett sådant event föredra att jag håller det en vardagskväll eller en söndag dag? Skriv gärna en rad i kommentarsfältet!. Jag hade tänkt temat ”Instagramskola” eftersom det är många som frågat om det, men har ni andra önskemål får ni gärna skriva ett par ord om det också!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Fyller på min kaffekopp alldeles för ofta idag också… Svar på fråga: Jag röstar på Torsdag !! Kram

 • Hannah skriver:

  Veckokväll helst efter 18 så man hinner hem från jobb och äta middag osv

 • Madde skriver:

  Torsdag kväll!

 • Anonym skriver:

  Röstar Torsdag!

 • Anna skriver:

  En veckokväll – alltid kul att ha ngt roligt och intressant inplanerat då och inte bara på helger 🙂 Låter jättespännande!

 • Sandra skriver:

  Eftersom jag skulle behöva åka från Uppsala för att vara med så röstar jag på en söndag dag. Men det kanske mer är tänkt för folk i närheten? 🙂

 • Marianne Persson skriver:

  Spelar ingen roll, anmäler mig här och nu :-))))

 • Linda skriver:

  På tal om nyårslöften. Hur går det med den platsbyggda bokhyllan? Nyfiken!

 • Ninni skriver:

  Gärna en torsdagkväll,
  NÄR, vilken månad hade Du tänkt det här eventet?
  "Instagramskola" känns jättebra som tema.
  Kram från Ninni.

 • Anette Julander skriver:

  En tanke kring ett event. Skulle ju tycka det vore fantastiskt att komma, men bor man en bit ifrån (som jag- en lång bit ifrån 🙂 så är det ju svårt med vardagkväll. Har man en bit att åka är ju helg att föredra och gärna om eventet inte bara är någon timme utan gärna åtminstone en eftermiddag/dag. Om det finns en intresselista för mer info ställer jag mig gärna på den. 🙂

 • Emma skriver:

  Ser att torsdagar ligger bra till….tyvärr för mig. Kan sällan måndagar och torsdagar. Blir det instagram-skola så har jag ju redan hört (och då spelar ju inte dagen så stor roll), men iden ovan, med ett lite längre tillfälle hade jag tyckt varit intressant 🙂

 • Jobbar med allergi, astma o annan överkänslighet i ny enskild firma I VG regionen. fokus på vad som gör oss sjuka i vår utomhus/ inomhusmiljö. Både vuxna och ffa våra barn och ungdomar i förskola/skola.
  Vill gärna deltaga p en helg då vardagen är full med andra uppdrag.

 • Jojo skriver:

  Jag är åxå nyfiken över bokhyllan du skrev om för länge sen och ser framemot punkt 5 och 9. Sen hoppas jag på föreläsning lite längre norrut 😉

 • Lina skriver:

  Kul! Sent på en veckodag eller på en helgdag spelar ingen roll men hellre tema "hållbar inredning" utifrån diskussionen som blossade upp efter söndagssummeringen om lägenheten som barn varit med och färgsatt. Mycket mer intressant än instagram tycker jag.

 • Kajsa skriver:

  Jag skulle gärna komma och lyssna på dig och då gärna en tisdag el fredag men även söndagar funkar fint! Jobbar ofta kvällar så missar ibland mycket roligt som händer på veckokvällar..

 • Hej, gärna komma och lyssna live, alltid trevligt. Men. Jag bor i sthlm och gillar internet, så gäärna möjlighet att köpa ’digital’ biljett och se/lyssna via webben på livestreamad möjlighet. Eller i efterhand. Finns massor av bra teknik med det, så please? 🙂 C.

 • Fantastic form skriver:

  Jag skulle gärna komma och lyssna men det är lite för långt bort för att bara delta på ett kort föredrag. En halv- alt heldag som föreslogs bland kommentarerna och jag är på. Alternativet med digital biljett hade annars varit super som någon också föreslog! Håller tummar och tår;-)

 • Sanne skriver:

  Åh! Gärna på helgen om jag får önska. För då skulle vi som bor i Norrland ha möjlighet att komma. Många event som annars är på veckorna blir svårt att närvaro på av förklariga skäl. Tack annars för en toppen blogg!

 • Linda skriver:

  Jag hade tyckt att det vore jättekul med en föreläsning! För oss som bor lite längre bort kanske det gör att kompletera med en livestream?:)

 • Lisa skriver:

  Boendes på Gotland så hoppas jag på och röstar för söndag! 🙂

 • Jenny skriver:

  Det vore jättespännande med en längre föreläsning och det vore trevligt med en söndag då jag har långt att åka.

 • Linnea skriver:

  Vardagskväll är spontant enklare att tima in nu när helgerna försvinner snabbt en efter en! Jag är nyfiken på hur du tänker kring eget företagande och skulle gärna höra lite inspiration till att våga! Enkla inredningstips (exempelvis hur man ska tänka för att få ihop helheten när mycket olika saker är fint) och som kan appliceras i min vardag mottages också tacksamt 🙂

 • Alexandra skriver:

  Ååå en föreläsning, den vill jag komma på. Jag kan nog komma vilken dag som helst om trafiken tillåter. Har en bit att åka. Var kan man anmäla sig?

 • emelie skriver:

  Helgdag är ju ett önskemål! Men kanske sätta upp lite olika event, kanske planera in fyra stycken med olika teman. Då jag, precis som många andra, inte instagrammar om inredning så speciellt men har ett extremt inredningsintresse gärna lär mig mer om tex att föra in färg, olika inrednings stilar, rödtråd osv. Tack för så mycket fin inspo!

 • Det vore fantastiskt med instagramskola säger vi på LedbergsGöteborg i Majorna, Gbg. Hör gärna av dig om det blir aktuellt.
  MVH Lisa j

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.