Annons

Happy Birthday Trendenser!

Det är svårt att inte bli nostalgisk en dag som denna. Tänk så mycket jag har fått vara med om tack vare min snilleblixt att starta en blogg, som jag fick för 10 år sedan! Det känns nästan lite overkligt och både som väldigt lång och väldigt kort tid, på samma gång. Jag minns ju den där kvällen när jag satt vaken i mitt studentrum och loggade in på Blogg.se för första gången precis som den var igår. Men mycket har hänt och dagen till ära har mitt bloggverktyg gjort en liten intervju med mig och min bloggresa som du kan hitta HÄR. Happy Birthday Trendenser, nu det firas! #trendenser10years
Foto: Sofie Bengtsson, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Josephine skriver:

  Stort Grattis Trendenser! Hoppas vi får följa med på din resa i många år till! Ha en fantastisk kväll!

 • Lisa S skriver:

  Underbart. Stort stort grattis!! Lisa S

 • Concept By Anna skriver:

  Grattis Trendenser och Frida på födelsedagen! 🙂 // Anna

 • Stort grattis Trendenser!! Hoppas få följa med på resan i flera år till 🙂

 • Silly Me skriver:

  Grattis! ??

 • Jämtlandshanna skriver:

  Stort stort grattis!!
  Kramar

 • Annika skriver:

  Stort grattis!

 • Stort grattis till 10 fantastiska år och jag ser fram emot ännu fler härliga år att följa din resa med Trendenser.
  Du är grym Frida!
  Stor Kram
  Anette

 • Emma skriver:

  Hipp hipp hurra!
  Lite samma känsla som med barn? Känns som dom blir stora så fort, men ändå som om man alltid haft dom. Kort och lång tid samtidigt. Märkligt det där

 • GRATTIS igen Frida och jättetack för mysig kväll med dundergod middag och trevliga samtal! I min stress hade jag ju glömt kameraminnet i kameran (ops!) så fick inte till några egna bilder från dina fina lokaler #klantig – men jag kommer gärna förbi annan gång igen och spanar in allt i Spinneriet, nu hittar jag ju dit också 😉
  Ha en fin höst och lycka till med allt firande, kramkram från Borran

 • seventeendoors skriver:

  Läsvärd och bra intervju med dig! Tog speciellt till mig följande nu i en period av så kallad bloggtorka: "Jag har sett många bloggare komma och gå under dessa tio år men tricket ligger inte bara i att slå igenom i bruset, utan att orka hålla ut när man väl fått ett genomslag".
  Att blogga är oftast kul och lätt, men emellanåt segt och tungt. Men då är det bara att bita ihop! Ibland drar jag paralleller till löpning. Stannar man är man rökt. Då kommer man ju aldrig igång igen. Bättre att springa sakta en stund.
  kram

 • Nina skriver:

  Från studentrum till studio, vilken härlig resa! Grattis, hurra till de tio åren!:)

 • Ett stort grattis! från en trogen följare. Kram!

 • Hanna skriver:

  Stort grattis till dina 10 bloggår! Ser fram emot mer härlig inspiration från Trendenser framöver!!

 • Lisa skriver:

  Ett stort grattis! Du är så duktig!

 • Cecilia skriver:

  Stort grattis

 • Estela skriver:

  Stort Grattis! Kram

 • Anonym skriver:

  Tack för härliga tips!! ? kommer tillbaka! ?

 • Tusen tack för ett superfint kalasfirande och stort Grattis igen Frida. Kram och ha en bra vecka

 • Anonym skriver:

  grattis 😀

 • GirlTyping skriver:

  Grattis 🙂 <3

 • Anonym skriver:

  grattis <3

 • Malin skriver:

  Hej!
  Jag minns det som om det var igår:-) Jag har följt dig från din första bokstav (och du följde mig på den tiden jag hade blogg, dvs Mams 😉
  Tack för alla år och grattis till alla framgångar. Jag följer dig fortfarande om än att det blir lite mer sporadiskt!
  Kram Malin

 • Sanna skriver:

  Hipp hipp hurra! 😀

 • Angelica skriver:

  Grattis! Är inte så många bloggar som kan skryta med att de hållit på i tio år 🙂

 • Anonym skriver:

  Wow, häftigt att du bloggat i tio år. Stort grattis! <3

 • Anonym skriver:

  Så fin bild!!

 • Anonym skriver:

  Älskar sådana ballonger! Jätte fin bild 😀

 • Iz skriver:

  Grattis! 10 år WOW!

 • Annster skriver:

  Grattis 🙂

 • Anonym skriver:

  Ååååh så roligt! Grattis grattis. Min blogg fyllde precis 1 år, hah 😀

 • Anonym skriver:

  Grattis!! <33

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.