Annons

3 x Boktips

Efter en intensiv dag med researcharbete inför min föreläsning om ”hållbar inredning” som går av stapeln i Varberg nu på söndag (anmälan kan göras HÄR!) samt låtsasfika och pussel på förskolans Öppna Hus – ska jag göra ett svanhopp ner i soffan. Tre bra böcker ligger och väntar på mig i vardagsrummet. Som jag har längtat efter att få bläddra igenom Ida Magntorns fina Home Stories och surfboken Svart Vatten som jag fick av Krickelin i 10-årspresent. Och Lapidus nya deckare STHLM Delete ligger som ni ser överst i läshögen (tack Jens och Hedda för den signerade boken!). Fin kväll till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Åh vilka bra böcker och jag förstår att du längtar efter att få bläddra i dem! Kram

 • Jämtlandshanna skriver:

  Spännande med föreläsningen. Och skönt att få koppla av med bra böcker! 🙂
  Kramar

 • Anna skriver:

  Tack för en väldigt trevlig blogg. Hittade den nyss, men kommer definitivt att återkomma!

 • Maria skriver:

  Bra böcker, finns det något mer underhållande. Gillar din blogg skarp.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *