Annons

3 x Boktips

Efter en intensiv dag med researcharbete inför min föreläsning om ”hållbar inredning” som går av stapeln i Varberg nu på söndag (anmälan kan göras HÄR!) samt låtsasfika och pussel på förskolans Öppna Hus – ska jag göra ett svanhopp ner i soffan. Tre bra böcker ligger och väntar på mig i vardagsrummet. Som jag har längtat efter att få bläddra igenom Ida Magntorns fina Home Stories och surfboken Svart Vatten som jag fick av Krickelin i 10-årspresent. Och Lapidus nya deckare STHLM Delete ligger som ni ser överst i läshögen (tack Jens och Hedda för den signerade boken!). Fin kväll till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Åh vilka bra böcker och jag förstår att du längtar efter att få bläddra i dem! Kram

 • Jämtlandshanna skriver:

  Spännande med föreläsningen. Och skönt att få koppla av med bra böcker! 🙂
  Kramar

 • Anna skriver:

  Tack för en väldigt trevlig blogg. Hittade den nyss, men kommer definitivt att återkomma!

 • Maria skriver:

  Bra böcker, finns det något mer underhållande. Gillar din blogg skarp.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.