Annons

Väskor på väggen

Häromveckan tog jag ju upp det här med att jag tycker man kan ”inreda” med sina favoritväskor, så att man har glädje av dem även när de inte används och idag sprang jag på ett konkret tips på hur det kan se ut. Att sätta ett gäng krokar (på bilden ser ni Muutos The Dots) i oregelbundet mönster över en byrå i sovrummet eller hallen funkar ju minst lika bra som att hänga upp tavlor där istället. Fler bilder på denna lägehet hittar ni hos Lagerlings (tipstack till Sanna). Klart det blir extra snyggt om man har en flott samling av Chanel men det kan bli fint även med mer ehm.. modesta favoritväskor. 
Foto: Lagerlings

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Jag kan absolut tycka det är snyggt med en fin väska på en krok, men att ha en hel samling sådär är för mig för mycket. Blir rätt rörigt för ögat, saknar lugn över bilden som ett bra stilleben kan ge.

 • Anonym skriver:

  Tycker också det är rörigt! Och ska man ens "ehm:a" sig över att man inte har en drös med Chanel hemma!? Det är väl mer pinsamt att lägga så mkt pengar på en väska! Tack för en bra blogg!

 • Anonym skriver:

  Skitsnyggt tycker jag. Inte rörigare än en plottrig tavelvägg tycker jag. Tur smaken är som baken.

 • Johanna skriver:

  Nån som vet var skänken i bakgrunden kommer ifrån!?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.