Annons

Sensual Home / Hem för alla sinnen

Det här kan vara en av de bästa och mest relevanta böcker jag någonsin läst om inredning. Ilse Crawfords ”Sensual Home” eller ”Hem för alla sinnen” som den heter på svenska. Bilderna må andas 90-tal men texterna och inredningsfilosofin skriver jag under på, varje dag i veckan. Första gången jag bläddrade i den var i Norrgavelhusets bibliotek i Skåne 2010, och varje sommarsemester när vi varit där har jag läst den från pärm till pärm. Med jämna mellanrum har jag sökt efter titeln i bokaffärer och försökt beställa den på nätet men upplagan har varit slutsåld till och från och jag har aldrig lyckats haffa något eget exemplar. Tills en bloggläsare came to the rescue. Tack snälla rara Birgitta i Kalmar som på eget initiativ skickade denna present till mig. Du anar inte hur glad jag blev. Och till er andra. Denna inredningspamflett är väl värd sin jakt, så håll utkik efter titeln nästa gång du besöker ett bibliotek eller antikvariat! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ilse Crawford had verkligen förmågan att skala ner allt till väsentlighet, till det där som betyder något på riktigt.
  Hem all leva i och kunna andas i, vardagsvackert och avslappnat.
  Kram Anette

 • Pella skriver:

  Jag har ett vältummat ex som jag haft i alla år. Älskar den boken. Kan nog skriva under även på 90-talsstilen i den tappningen. 🙂

 • Sandra skriver:

  Den är helt underbar, även jag har ett välbläddrat ex 🙂

 • Willma skriver:

  Håller med, denna bok är underbar.

 • A-mamman skriver:

  Den har ju jag hemma i hyllan! Minns inte om jag fått den för många år sedan eller köpt den själv, förförd av det fina och lena omslaget. Kanske dags att öppna den igen?

 • sparris skriver:

  För framtida behov rekommenderas abebooks, om nu inte boken MÅSTE vara i svensk översättning. Där har jag hittat åtskilligt svårfunnet!
  https://www.abebooks.co.uk/servlet/SearchResults?an=ilse+crawford&kn=sensual&sortby=20

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.