Annons

Powerbrunch på Fratelli Gridelli

Jag får många frågor om Göteborgstips och senast igår var det en bloggläsare som påpekade att jag inte gjort någon cityguide över favoritbutiker och restauranger i min egen hemstad som många andra bloggare har. Det får bli bättring på det! I promise. Ett första tips i det ledet är Fratelli Gridelli som ligger mitt emot Skandinavium. Här high fiveade jag in helgen tidigare imorse tillsammans med Ebba Von Sydow, Sarah Widman och Emilia De Poret. Jag tog med kameran och brände av några bilder, häng med!
Litet hål i väggen, men här är skylten ni ska hålla utkik efter. Adressen är Tegnérsgatan 26. 
Maten är så vansinnigt god. Precis allt de dukar upp på buffén rockar smaklökarna. Vi blev kvar i fyra (!) timmar. En riktig powerbrunch med god mat och peppigt snack!
Men som sagt stället är inte stort, så passa på nu medan det fortfarande är säsong för uteserveringen. Inredningen är ritad av Staffan Holm med armaturer av bl a Jonas Bohlin. Ett definitivt måstestopp om du är här på bokmässan i helgen. Det ligger alldeles intill i samma kvarter! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Absolut en favorit! Sist vi var där behövdes varken lunch eller middag om man säger så…
  Dessutom är dom ju från Lerum – min hemort 🙂

 • Emma skriver:

  Hade varit roligt med en ny Göteborgsguide, lätt hänt att man (läs jag) alltid går till samma ställen. Följer samma mönster. Och egentligen inget fel med vanor men ibland kan man behöva öppna ögonen lite mer.
  Är det någon läsare som kanske har tips så tar jag gärna emot!

 • Xenia skriver:

  hej
  Min søster og jeg besøgte Göteborg i juni 2015 og lagde efterfølgende en lille cityguide til byen op på vores blog. Se den evt her: https://2allied.dk/?p=308

 • Men vilken kvartet, bästa tjejligan!
  Brunchen ser mycket smarrig ut!
  Kram Anette

 • Cityguide, ja det är en bra idé.
  Din blogg har redan gjort att jag har många utflyktsmål till den dag jag tar mig till Skåne.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.