Annons

På min önskelista – krukor från CSA

September månad är snart slut och jag har inte lyckats knåpa ihop någon regelrätt önskelista. My bad men det är lite mycket trökigheter som upptar min tankeverksamhet just nu. Förutom ”fred i världen” är nog ”frid i sinnet” det jag önskar mig mest av allt vid detta månadsskifte. Och möjligen ett par stycken av dessa vackra krukor till studion på Spinneriet. Carina Seth Anderssons übersnygga keramik skulle sitta som en smäck på köksbänken, hyllorna intill tavelväggen, i våra djupa fönsternischer, ja.. kort sagt lite här och var. Kolla in hennes instagram för fler bilder. Du hittar henne på @carinasethandersson
Foto: Carina Seth Andersson

Kategorier:

Kommentarer

 • Förstår exakt vad du menar, samma känsla här och om det hjälpte med fina krukor skulle köpa på mig ett gäng direkt…
  Stor peppkram
  Anette

 • hyra hus toscana skriver:

  Jag gillar växten som är näst längst till höger. Vad är det för sort?

 • Helena Lyth skriver:

  Kan man få addera gröna fingrar på beställningen av krukor 😉
  Kram!

 • Ser snyggt ut c: Jag själv brukar inte tänka så mycket på krukor, men jag lär börja titta lite nu!

 • The Place To Be skriver:

  Jättesnygga krukor! Alltid kul med nya instagramtips!
  Kramar Malin

 • Jättesnygga krukor!

 • Monnah skriver:

  Verkligen snygga krukor! De skulle passa finfint med de bonsaiträd jag såg till salu i vägkanten på väg upp till Park City i går! Jag trodde jag såg i syne, men vi var flera i bilen som lade märke till både skylt och just bonsaiträd…

 • Anonym skriver:

  Åh vad fint! 😀 Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.