Annons

Need, read, wear, want

Jag började snickra på september månads önskelista men det kändes så apart givet läget i Europa så jag kom av mig lite. Vem är jag att önska mig fler inredningsprylar när så många inte ens har tak över huvudet. Samtidigt är det ju motsägelsefullt nog västvärldens överkonsumtion som håller världsekonomin flytande, även i tider av kris… Ja, ni fattar. Det är med kluvna känslor jag presenterar bloggklassikern ”Need, read, wear, want”. Fyra grejer som skulle sätta guldkant på min (priviligerade) tillvaro. 
NEED: Vi behöver verkligen se över städprodukterna i vårt hem. Jag har läst på lite och är nyfiken på mikroorganismer istället för kemikalier. Den HÄR serien skulle jag vilja testa i höst. READ: Jag är på jakt efter Ilse Crawfords gamla klassiska bok Sensual home eftersom den summerar mitt inredningsmotto. Vad den handlar om? Att man ska inreda för sina sinnen istället för skryt och status. WANT: Jag önskar mig ett litet sidobord. Hans Bollings Brdr Krüger får gärna flytta in. WEAR: Jag vet inte om det är den överhängade tröttheten som gör det, eller sviterna av #fourfitchallenge men jag vill inte ha så mycket nya kläder – däremot gärna en pyjamas av riktigt bra kvalité! Yolkes silkesvariant med mina initialer i brodyr? Jatack. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Emilie skriver:

  Jag har använt pure effect i snart ett år och är jättenöjd! Det luktar himla fräscht med.. Även deras kalkrent är riktigt bra!

 • Boken är en stor favorit som varit med mig sedan den kom i slutet på 90-talet. Den tycker jag absolut att du skall läsa. Omslaget med sammetskänsla sätter tonen med det taktila sinnet. Rekommenderas varmt!

 • Jessica skriver:

  Hej, Pure Effects produkter är superbra, jag hyllar den jämt till vänner och bekanta, stort plus att den fungerar överallt och speglar och fönster blir utan ränder. Och man slipper ha 15 flaskor av olika produkter, deras räcker. Mitt tips- införskaffa asap!! / Jessica

 • Anonym skriver:

  GODKVÄLL!
  Har Ilses bok om du fortfarande letar.
  Hösthälsningar från Kalmar

 • B skriver:

  Skrivit direkt till din epost.
  /B

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.