Annons

Materialmoodboard

Förlåt radioskuggan här på bloggen idag men vi bygger kök i studion på Spinneriet (jippie!!) och det är så många beslut som måste tas att jag håller på bli alldeles yr i huvudet. Förutom färgen på skåpsluckorna och valet av beslag (som faktiskt redan bockats av, ledtråd nedan!), så ska det ju väljas kakel (eller inte kakel?) och bänkskiva (bänkskivor?), sarg och stänkskydd, belysning, golv och barstolar till köksön. Och så ska det bokas elektriker och rörmokare och målare och kakelsättare och… byggstädning! Det är galet kul men samtidigt lite läskigt. En jätteinvestering förstås, men också stora ingrepp i fastigheten från 1896 som inte bara jag utan också kommande hyresgäster ska kunna leva med över tid. All heder till er som renoverar hemma och lyckas få något vettigt gjort på jobbet samtidigt. Här är en sneak peak på materialmoodboardet. Jag lovar att berätta mer och visa både före- och efterbilder när allt är klart!
Foto: Frida Ramstedt,Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Form&Känsla skriver:

  åh, vad spännande! Kommer garanterat bli supersnyggt!

 • Sofie skriver:

  Supersnygga handtag! Vart hittade du dem?

 • Spännande! Om någon fixar det så är det du Frida!
  Ser fram emot att få se det tjusiga resultatet.
  Kram Anette

 • Johanna Hulander skriver:

  Hej! Vad kul att ni blandar färg på luckorna! Lycka till! Kram Johanna

 • Rikard skriver:

  Fantastiskt fint handtag. Ska bli kul att se resultatet. Det är mycket att tänka på när det är en äldre byggnad att ta hänsyn till.

 • Johanna Forsberg skriver:

  ..men är det någon som kan göra ett bra jobb så är det väl du! Alltid läskigt att göra ingrepp i gamla hus. Men du väljer att förvalta, det är bra!

 • It's Design skriver:

  Vilka snygga beslag! Hos oss hittar du liknande i svart!

 • erika skriver:

  Dessa handtag köpte jag på:ibarahandtag.se. Supersnygga och gjorde verkligen det lilla extra på köket!

 • Anonym skriver:

  Så himla tjusigt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.