Annons

Hemnetgodis på Olivedalsgatan

Det är något visst med att få kika in i en arkitekts hem, och i detta färska Hemnetgodis bor det till och med två av den varan. Hur jag kan veta det? Jag har gått i samma föräldra- och mammagrupp som ägarna till denna pärla på Olivedalsgatan. Nu är jag såklart lite partisk, eftersom jag har träffat paret som bor här, men jag tycker alltid att arkikekter är så duktiga på att komma på egna lösningar och inredningsidéer. Vad jag gärna skulle ta med mig från det här objektet (förutom det unika köket)? Den fina samlingen av fågeltavlor. Den snyggslitna Eva-fåtöljen i flätat läder. Och konsten. Fler bilder hittar du HÄR!

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Tycker mig känna igen hemmet från någon mer stans? Någon tidning?

 • Helena Lyth skriver:

  Verkligen unikt kök! så snyggt och läckert.
  Gissar att väggen bakom är målad med en tålig färg för jag skulle inte våga slänga i hop en tomatstinn bolognese där med tanke på mina yviga rörelser 😉
  Kram!

 • Camilla skriver:

  Fantastisk våning. Kort fråga – var kommer det vackra slagbordet ifrån?

 • Anonym skriver:

  Snyggt!

 • Anna skriver:

  Härlig lägenhet! Samma fråga som ovan – det fina matbordet, någon som vet vad det kommer ifrån?

 • Anonym skriver:

  Oj va jag blev kär i trädockorna! Har sökt på som en tok men hittar dem inte! Någon som har några tips?

 • Sickan skriver:

  Bordet är Bruno Mathsson och trädockorna är från traditionella hantverk från japan, tror jag.
  //annan arkitekt

 • Camilla skriver:

  Härligt boende – den stora vita lampan i hörnet i V – rummet? Någon som vet vad den heter?

 • Anonym skriver:

  Så fint! Älskar att köksbänken inte ens ser ut som ett kök.

 • Anna skriver:

  Jättefina bilder! Jag måste få reda på var fågeltavlorna kommer ifrån! Någon som vet?

 • Amanda skriver:

  åh, vill ha detta hem… köket alltså!

 • Sofia Haglund skriver:

  Oooh! Älskar fågeltavlorna på den vita väggen, och betongen i köket! Hur simpelt och fint som helst!

 • Petra skriver:

  Åh, vad fiiint!! Älskar köket!

 • Amanda skriver:

  Åh, jag dör så fint!!! 😀

 • Ellen skriver:

  Så snyggt! Har två arkitekter i släkten så jag kan verkligen hålla med om att arkitekter hittar smarta lösningar, och i allmänhet bor väldigt stylish!

 • Patricia skriver:

  Åh, vad fint!! 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.