Annons

Hemnetgodis i Hammarby Allé

Medan jag sitter och skumpar på ett kraftigt försenat tåg mellan Stockholm och Göteborg passar jag på att posta ett Hemnetgodis som jag spanade in via Fantastic Franks instagram alldeles nyss. Kolla in Hammarby Allé 53B, stylat av Lotta Agatons förra assistent Josefin Hååg. Några tips att ta med sig? Hur fint det är när man vågar ställa soffan en bit ut i rummet (istället för kloss an mot en vägg), att Superfronts skåpsfronter är flotta i grått och… de där rosa stolarna från Fritz Hansen. Förföljer de mig den här veckan eller?  
Foto: Fantastic Frank

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Åhhh snälls Frida, om du har tid svara gärna, är det värt att investera i en rosa jubileumsstol? Den hade varit urtjusig vid mitt skrivbord! Vet du hur många som tagits fram, åhhh älskar den men funderar som sagt på om det är en bra lr dålig investering..
  Hoppas du äntligen kommit hem! Varm kram!!!

 • Jenny skriver:

  Fotokonsten över det gråa skåpet, vad är det? Ngn som vet?

 • Frida skriver:

  Johanna: Jag tror inte det är ett begränsat anta, bara att de säljs under en begränsad tid dvs 2015. Kram

 • piQmo skriver:

  Hej! Tavlorna ovan superfrontskåpet är fotograf Sonja Hesslow och kommer att visas och säljas unikt via piQmo.com på Affordable Art Fair. Hör av er till piQmo så berättar vi mer. De är alla begränsat antal, dvs i 20 edition, och kommer signerade av fotokonstnären. "my secret friend and I" heter den svarta och "Stay away from me" heter den vita. Vi har även en rosa och en röd. Hör av er vi hjälper gärna till. (fyi vi har bara några få kvar i den svarta)

 • Sara skriver:

  Är det någon som vet var de magiskt fina ljusstakarna kommer från?

 • Petra skriver:

  Sara: Svenskt Tenn.

 • Karolina skriver:

  Bordet! Vart är det ifrån?

 • Lizette skriver:

  Hej, är det någon som vet var de grå skåpen är köpta eller om de är platsbyggda?

 • Angelica skriver:

  Åh de är ju Sonjas fina tavlor!! ✌️☺️

 • Anna skriver:

  Gråaskåpet är Ikea stomme med luckor från superfront som det står i texten.. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.