Annons

Gammal fredagsblomma i ny finförvaring

Näe, vet ni vad. Det blev ingen fredagsbukett idag. Det fanns varken tid eller energi för att åka omvägen förbi blomaffären efter förskolehämtningen. Så det får bli imorgon istället. I brist på snittblommor visar jag därför en bild på en gammal favoritkrukväxt som jag tror ni har sett förr (finns på IKEA), men som nu fått ny skrud i form av en handdrejad kruka i svart lera på fat som jag köpt av Therése Hagström Olsson som driver Vasakeramik. Det kanske inte syns så bra i den här bilden, men krukan är verkligen modell XXL. Säg 35-40 cm hög? Thérese har en jättemysig studio på Västergatan 2 om ni har vägarna förbi Göteborg. Eller kanske tips på en helgutflykt om ni bor i närheten. Trevlig fredag till er! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Snyggsnygg, har en likadan växt i fönstret. Älskar ränderna.

 • Emma skriver:

  Visst är studion mysig, får sån lust att lära mig dreja. Min yngsta dotter pratar fortfarande om att åka dit igen, kanske mest på grund av Thereses söta hund 🙂

 • Har en likadan växt, köpte på Ikea när de var tokbilliga där. Verkar va helt omöjlig att ta död på :()
  Trevlig helg!!
  Anette

 • Karin skriver:

  Vilken snygg färg det är på krukan – den ser nästan lite brun/svart ut, liksom inte så hårt svart. Eller?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.