Annons

Gammal fredagsblomma i ny finförvaring

Näe, vet ni vad. Det blev ingen fredagsbukett idag. Det fanns varken tid eller energi för att åka omvägen förbi blomaffären efter förskolehämtningen. Så det får bli imorgon istället. I brist på snittblommor visar jag därför en bild på en gammal favoritkrukväxt som jag tror ni har sett förr (finns på IKEA), men som nu fått ny skrud i form av en handdrejad kruka i svart lera på fat som jag köpt av Therése Hagström Olsson som driver Vasakeramik. Det kanske inte syns så bra i den här bilden, men krukan är verkligen modell XXL. Säg 35-40 cm hög? Thérese har en jättemysig studio på Västergatan 2 om ni har vägarna förbi Göteborg. Eller kanske tips på en helgutflykt om ni bor i närheten. Trevlig fredag till er! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Snyggsnygg, har en likadan växt i fönstret. Älskar ränderna.

 • Emma skriver:

  Visst är studion mysig, får sån lust att lära mig dreja. Min yngsta dotter pratar fortfarande om att åka dit igen, kanske mest på grund av Thereses söta hund 🙂

 • Har en likadan växt, köpte på Ikea när de var tokbilliga där. Verkar va helt omöjlig att ta död på :()
  Trevlig helg!!
  Anette

 • Karin skriver:

  Vilken snygg färg det är på krukan – den ser nästan lite brun/svart ut, liksom inte så hårt svart. Eller?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *