Annons

Fredagsbuketten + boktips

Veckans fredagsbukett består av spretiga rester från ett av veckans stylingjobb. En yvig blandning av eucalyptus, tistlar och limonium – fint i verkligheten men inte lika snyggt på bild – så jag lägger istället fokus på ett boktips (på temat eftertänksamhet) som lämpligt nog låg på soffbordet när jag tog det här fotot. Bästa sommarpresenten jag fick i år? ”Min dag på 3 minuter” från Nicotext. Ett slags ledsagad dagbok där varje blad innehåller ett par frågor och rader att reflektera och notera från dagen som gått. Perfekt kvällskompis med en kopp te. Och på köpet blir man väldigt medveten om sina tankar efter en tid och kan lättare komma till beslut, både i stort som smått. Dagens tips. Trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Marianne skriver:

  Jeg elsker disse små glimtene!

 • Åh, underbar! Och nya boken Sköna hem som vi har på bloggen nu… härligt med alla dessa nyutkomna böcker!! Trevlig helg! : )

 • Anonym skriver:

  Gå gärna med i min utmaning på facebook som blivit väldigt populär som heter "Plankan 30 dagars utmaning". Över 90 000 deltagare och jag var med på Nyhetsmorgon igår och i Sydsvenskan i förrgår. Plankan är väldigt bra för att få fastare och plattare mage och många människor upplever att det hjälper, samt bra för ryggen. Och man lägger bara några sekunder-minuter om dagen.
  https://misselizabeth.blogg.se

 • Emma skriver:

  Köpte nyligen en femårsdagbok efter att ha hört ett avsnitt av produktivitets-podden (ett podd-tips jag fick från Hildur Blad / Fixa och dona, som jag gärna tipsar vidare om). I podden föreslog dom att man kort och gott sammanfattar dagen med vad som var bra idag, vad jag är tacksam för och vad jag behöver ha hjälp med eller vilka problem morgondagen väntar med. Kanske hade ditt tips varit ännu bättre? Får försöka hitta mer info om boken.

 • Klara skriver:

  tycker buketten ser fin ut! och boken verkar mycket intressant!

 • Fru Minimalist skriver:

  Åh, den boken blev jag väldigt sugen på! Det lät som en perfekt bok för att få en att tänka till, våga skriva ner och blotta sina innersta tankar och drömmar för sig själv.
  Gillar även tacksamhetsrutinen i den. Jag och min sambo har en återkommande rutin vad gäller tacksamhet som vi har beskrivit i mer detalj i slutet på det här blogginlägget:
  https://minimalisterna.se/hur-tacksam-ar-du/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.